Skip to main content

VIDEO. Mesaj emoţionant de la colegi, după ce directorul de programe al Realitatea TV, Vera Secrieru, a părăsit postul pentru Digi 24.

 

Vera SecrieruVera Secrieru, directorul de programe al Realitatea TV, a demisionat, în această săptămână, de la postul de ştiri pentru a se alătura Digi 24.

Publicitate

Secrieru a fost director de programe al Realitatea TV din septembrie 2012, când a fost numită pe această funcţie de către directorul general de la acea vreme, Gabriel Bugnar.

În plus, Vera Secrieru făcea parte din consiliul editorial al postului, alături de Sorin Kosz, publisherul realitatea.net.

Înainte de această perioadă, Vera Secrieru a fost producător al emisiunilor Tănase şi Dinescu, 3x3 şi Politică şi delicateţuri. A venit la Realitatea TV în 2001, încă din faza de proiect, pe vremea când postul era deţinut de Silviu Prigoană.

Colegii Verei Secrieru şi-au luat la revedere printr-un mesaj video emoţionant. Paginademedia.ro îl prezintă în continuare:

Surpriză pentru Melania Medeleanu

Nu este pentru prima dată când angajaţii Realitatea TV le fac astfel de surprize colegilor care pleacă din postul TV.

În urmă cu peste trei ani, o surpriză pregătită de colegi la ultima emisie la Realitatea TV a emoţionat-o pe Melania Medeleanu, care a citit pe post ultima ştire cu ochii în lacrimi. Ce se întâmplase?

Cu doar câteva minute înainte, când pe post era difuzată publicitate, colegii au aranjat o farsă. Melania Medeleanu credea că este în direct cu Mirela Voicu, care a ales un mod original de a-i spune La revedere. Tot platoul de filmare a aplaudat. Melania a fost copleşită.

Melania Medeleanu îşi ia la revedere în lacrimi

[jwplayer mediaid="98835"]

Revenită în direct, “pe bune” de data aceasta, Melania abia a reuşit să citească ultima ştire şi să-şi ia "la revedere".

[jwplayer mediaid="98843"]

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Max Max
    Un OM vroiam sa spun :)
  • Max Max
    Am colaborat cu ea si sper sa mai colaborez, un de o calitate exceptionala. Succes, Vera!
  • john john
    Vai de mine si de mine; nu stii cine e chiotea? E unu mai mic ca tatulici, dar care are sanse mari sa-l depaseasca.
  • mark mark
    sunt curios daca nici ea nu-si va lua ultimele doua salarii de la realitatea.
  • Alexandru-Mihail Alexandru-Mihail
    ???...esti sub tratament?
  • mariana mariana
    bravo, foarte frumos din partea acestor oameni de la realitatea, acum cu siguranta o sa urmaresc mult mai des realitatea inafar de arogantul ala de rares bogdan, restul sunteti ok, mult succes si impartialitate cit cuprinde cred ca va caracterizeaza mai mult pe voi decit pe ceilanti care au fost.
  • woody woody
    prieteni, tanti asta e o penibila. nu are nicio treaba cu piata, nu se pricepe la negocieri, ea stie cat trebuie sa incaseze, chiar daca e pe dinafara de lumea reala. daca o plangeti pe bune, inteleg de ce Realitatea se duce in bot cu audienta cu tot. Daca e la misto, va pierdeti timpul, iapa n-o sa priceapa nimic, degeaba bateti saua.
  • hover hover
    Se poate si asa!Nu degeaba postul este dupa pro cel mai credibil in lumea de chilotaraie!
  • Titus Steel Titus Steel
    In presa, ca sa ajungi sef, trebuie sa fii incompetent, sa nu fi facut nimic in profesie, sa terorizezi subordonatii, sa fii tupeist si increzut. Si sa freci menta in birou, fara sa ai idei si nici relatii.
    Dar se vede ca sunt si exceptii care confirma regula. Felicitari acestei doamne care a castigat prin profesionalism si omenie respectul colegilor ei. Daca Romania ar avea 30% asa oameni, ar fi fost cea mai tare tara din lume!
  • paul S paul S
    Nici eu nu o cunosc pe doamna asta, dar am plans 30 de minute dupa ce am citit.
    Domnule Tatulici, puteti sa semnati si Chiotea si Chiotescu si oricum vreti, cu orice pseudonim, oricat de original, ca e tot degeaba.
    Va recunosaste oricine, fara nicio problema.
    Sunteti mare, Maestre, sunteti marele zeu al lacrimilor fara ceapa!
    Am inundat si tastatura...
  • Marius Marius
    Ce m-am induiosat!!! de parca nu ar fi altii sa-i ia locul!
  • Marius Crudu Marius Crudu
    Încă un şef la Digi24...
    Ca peste tot, se dau afară cei care muncesc din greu şi se aduc şefi pe bani grei.
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Vera... Ce ar mai fi de spus dupa ce, luat cu Olimpiada si alergand prin Soci dupa sania cu zurgalai, aflu uluit ca ai plecat? Ar fi de spus ca langa tine nu mi-a fost frica să fiu slab, să ma enervez, aproape sa plang, pentru că ştiam că erai mereu acolo şi că o să înţelegi. N-am fost fermecat de mintea ta iute, nici de blandetea glasului tau, ci de omenescul firesc, de politetea ta cronica, de rabdarea ta inimitabila. Dar, mai ales, voi admira mereu profesionalismul tau! Esti un om - intre foarte putinii pe care i-am intalnit intr-o cariera de 20 de ani - de la care am invatat sa fiu mai om, mai bun, mai intelept, mai pregatit in meseria mea.
    Ai tot respectul meu.
    Ma inclin...
  • Horea Horea
    @Alexandru-Mihail

    N-o cunosc pe doamna (in cauza) si cu toate acestea ma bucur ca exista si asemenea persoane in mass media.
    Iarasi zic, cei cu functii din televiziuni sunt, de obicei, ingamfati si ranchiunosi.
  • pohui pohui
    Vai de digi24

Trimite un comentariu

sus