Skip to main content

VIDEO. Mesaj emoţionant de la colegi, după ce directorul de programe al Realitatea TV, Vera Secrieru, a părăsit postul pentru Digi 24.

 

Vera SecrieruVera Secrieru, directorul de programe al Realitatea TV, a demisionat, în această săptămână, de la postul de ştiri pentru a se alătura Digi 24.

Publicitate

Secrieru a fost director de programe al Realitatea TV din septembrie 2012, când a fost numită pe această funcţie de către directorul general de la acea vreme, Gabriel Bugnar.

În plus, Vera Secrieru făcea parte din consiliul editorial al postului, alături de Sorin Kosz, publisherul realitatea.net.

Înainte de această perioadă, Vera Secrieru a fost producător al emisiunilor Tănase şi Dinescu, 3x3 şi Politică şi delicateţuri. A venit la Realitatea TV în 2001, încă din faza de proiect, pe vremea când postul era deţinut de Silviu Prigoană.

Colegii Verei Secrieru şi-au luat la revedere printr-un mesaj video emoţionant. Paginademedia.ro îl prezintă în continuare:

Surpriză pentru Melania Medeleanu

Nu este pentru prima dată când angajaţii Realitatea TV le fac astfel de surprize colegilor care pleacă din postul TV.

În urmă cu peste trei ani, o surpriză pregătită de colegi la ultima emisie la Realitatea TV a emoţionat-o pe Melania Medeleanu, care a citit pe post ultima ştire cu ochii în lacrimi. Ce se întâmplase?

Cu doar câteva minute înainte, când pe post era difuzată publicitate, colegii au aranjat o farsă. Melania Medeleanu credea că este în direct cu Mirela Voicu, care a ales un mod original de a-i spune La revedere. Tot platoul de filmare a aplaudat. Melania a fost copleşită.

Melania Medeleanu îşi ia la revedere în lacrimi

[jwplayer mediaid="98835"]

Revenită în direct, “pe bune” de data aceasta, Melania abia a reuşit să citească ultima ştire şi să-şi ia "la revedere".

[jwplayer mediaid="98843"]

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru-Mihail Alexandru-Mihail
    Da, Horea, este.
  • Ionuț Ionuț
    Așteptăm mesajul Murei.......pleacă la CNN
  • Mircea Medaru Mircea Medaru
    Cea mai misto colega, Vera! Bafta!
  • Horea Horea
    "... la revedere printr-un mesaj video emoționant. "

    Intradevar, EMOTIONANT mesaj de la revedere!
    Mai rar asa ceva.
    De obicei plecarea unor sefi, lasa o altfel de atmosfera in urma. Oare chiar e regretata - Vera Secrieru - de cei ramasi?
  • televizoman televizoman
    Toata gaska de la Realitatea unde va pleca de la Digi?
  • geo geo
    Si tu Vera...pai ce faceti, fratilor, mutati toata Realitatea la Digi24 ?
  • bate bate
    miroase a vanturi prin Irealitatea? :))

Trimite un comentariu

sus