Skip to main content

Discovery, National Geographic şi History, în locul Antenelor pe Focus Sat

 
Discovery, National Geographic şi History, în locul Antenelor pe Focus Sat

Antena-satelit-Focus-Sat-MAX-AKTA_3473641_1273494757

UPDATE. Condiţiile financiare impuse de Antena 1 ar fi afectat abonaţii, spun oficialii FocusSat, într-o declaraţie pentru HotNews.ro. Compania continuă negocierile cu Antena Group. Declaraţia reprezentanţilor FocusSat, în articol.

Posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV au fost înlocuite în grila operatorului FocusSat cu patru canale de documentare şi unul de filme - Bollywood TV.

Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel şi Bollywood TV iau locul celor cinci canale ale trustului Intact.

"Începând de astăzi (6 februarie), toţi clienţii Focus Sat vor beneficia de cinci canale de top în pachetul Familia, fără costuri suplimentare", anunţă operatorul de televiziune prin satelit, pe site-ul oficial.

CONTEXT. Ce s-a întâmplat?

Compania Antena Group a anunţat, ieri, că FocusSat nu-i mai retransmite canalele.

“Partile nu au cazut de acord în ceea ce priveste termenii comerciali“, explicau, ieri, oficialii Antena Group ieşirea posturilor sale din grila Focus Sat, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Antena Group preciza că este "în continuare deschisă negocierilor compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator”.

Anunţul complet al Focus Sat:

"Din dorinţa de a reduce inconvenienţele create de suspendarea canalelor Antena Group din grilă, începând de astăzi, toţi clienţii Focus Sat vor beneficia de 5 canale de top din pachetul Familia, fără costuri suplimentare.

Astfel, vă veţi bucura de cele mai inedite documentare difuzate de Discovery Science sau Discovery World, precum şi de călătorii memorabile în paradisul sălbatic, transmise de National Geographic Wild. În plus, History Channel va dezvălui intrigi care au marcat istoria, în timp ce Bollywood TV vine cu poveşti seducătoare din cultura indiană." (potrivit site-ului focussat.ro)

FocusSat, pentru HotNews.ro: Este o situaţie temporară. Se depun eforturi pentru ajungerea la o intelegere cu Antena Group

"Mentionam ca este o situatie temporara ce vine ca urmare a incercarii Antena Group de a ne impune conditii care ar fi afectat negativ clientii. Se depun eforturi pentru ajungerea intr-un termen cat mai scurt posibil la o intelegere cu Antena Group. Totodata, Focus Sat analizeaza posibilitatea de a adauga noi canale in grila, in perioada urmatoare, astfel incat toti clientii care au pachetele Familia si Mozaic sa se poate bucura de o grila extinsa, cu un continut variat", a declarat FocusSat, pentru HotNews.ro.

Focus Sat are peste 300 de mii de abonaţi. La data de 30 septembrie 2013, serviciul de televiziune prin satelit al UPC avea 317.500 de abonaţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • skyradio skyradio
    didi.. la UPC viasat history exista; si viasat explorer si viasat nature. trebuie doar sa te abonezi
  • mad79 mad79
    pacat ca nu doare prostia,precum mile!
  • Mego Mego
    Oricum mult mai interesante decat posturile detinute de Varan. Bravo Focus
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Mile, uite -te mai atent, de un an de zile Discovery Channel a introdus zeci de programe noi premium in grilele canalelor ; deci nu mai baga fitile pe aici ca nu stii cu ce se mananca azi Discovery... Ca fapt divers, grupul Discovery a cumparat pachetul majoritar Eurosport. Revin cu concluzia : canalele Discovery sunt cu 10 clase peste plicitsitoarele canale Digi World si Digi Life .Punct.
  • ggg ggg
    Chiar asa... De ce la digi care au abonament mai mic se poate sa aiba in grila Universal, Viasat Nature, Comedy Central si la Focus Sat nu ?
  • didi didi
    vreau si eu macar viasat history in locul tuturor posturilor de la antena grup... alooo, upc, se aude????
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Cum se vor mai informa mortii din cimitirele din Teleorman , ca aveau antene Focus pe cavou ?
  • mile mile
    eu ma uit putin la antene , mai mult pe look tv , tvr , pink tv,
  • mile mile
    la dicovery sunt mai ales programe de subcultura, specifice americanilor, ng este bun,
  • stefan stefan
    Bre nea Mile mai degraba teuiti la Discovery si la Digi 24 decat la Antene.
  • Moromete Moromete
    Eu vorbeam de Discovery.
  • Alex Alex
    si aia sunt oamenii destepti
    lasa ca are acces di(n) rect audienta de 10 % si se uita toti taranii
  • villy villy
    Dar pe DigiSat sunt scoase Antenele de vreo 2 ani.
  • candan candan
    Cartonul afisat de Focus sat in locul canalelor scoase.
    http://postimg.org/image/j572jsfq5/
  • mile mile
    la aceste canale se uita sub 1 % din abonati ,

Trimite un comentariu

sus