Skip to main content

Dolce Sport a achiziţionat drepturile pentru Formula 1

 

McLaren Formula One driver Lewis Hamilton of Britain leads the pack at the start of the Belgian F1 Grand Prix in Spa Francorchamps

Publicitate

UPDATE. Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentanţii Dolce Sport au declarat că „în acest moment Dolce Sport deţine în exclusivitate drepturile de difuzare pentru Formula 1”.

Competiţia de Formula 1 se va vedea în acest an la Dolce Sport. Postul de sport al Romtelecom a achiziţionat drepturile de difuzare pentru competiţia de Formula 1 pentru următorii doi ani, potrivit unui comunicat al companiei.

Competiţiile vor putea fi urmărite începând din 16 martie la Dolce Sport. Postul de televiziune va transmite live toate cele 19 curse, sesiunile de calificări si multe alte evenimente.

Vlad Enăchescu, director general Dolce Sport: „Aici e locul Formulei 1. Lângă UEFA Champions League, UEFA Europa League, Serie A, Ligue 1, NBA, Turneul celor 6 Naţiuni, Davis Cup, Fed Cup... încercăm să oferim telespectatorilor Dolce Sport competiţii de calitate, întreceri cu pedigree, iar clasa Formulei 1 este principalul motiv pentru alegerea noastră. Ştim că vorbim despre un fenomen foarte îndrăgit în România, din care ne bucurăm că vom face parte şi noi în următoarele două sezoane. Vom oferi telespectatorilor un adevărat spectacol, vom inova şi vom face din fiecare Mare Premiu o experienţă de neuitat."

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • catalin catalin
    stie cineva daca o sa transmita dolce si campionatul spaniei ?
  • victorf1 victorf1
    cum vedem azi cursa daca nu avem dolce?am incercat pe calculator cu sopcast,dar nu merge
  • Vali Vali
    In sfarsit, si o veste buna, desi abonat la Digi, pot sa vad F1, conteaza mai putin ca pe RTL! Si da, eu l-ash scoate de la naftalina pe Mikki Hakklexandrescu in prim-plan, daca as fi Dolce, sa fie pachetul complet! Ca doar s-a intalnit cu toata lumea in padoc, si toti pilotii erau lesinati sa dea mana cu el! :)))
  • Mihai Mihai
    Pacat , ca se fac asemenea schimbari de transmitere. Nu voi mai putea urmari decit pe RTL , Digi .. doarme?
  • Flambantu' Flambantu'
    Au facut un rahat. Romtelecom nici macar nu are Dolce Sport HD in pachetul de baza. Trebuie sa mai dai inca 11 lei pe luna pentru pachetul HD, in timp ce la RDS este DIgiSport 1 si 2 in format HD.

    Cred ca-mi pun satelit si ma uit pe Sky sau BBC sports, barem acolo sunt niste comentarii competente. Iar daca apare Miky Alexandrescu la Dolce sa comenteze Formula 1, mai bine ma uit pe RTL cu toate ca nu stiu o ioca ce germana.
  • nea Caisa nea Caisa
    Din pacate, interesul este mai scazut ca in alti ani, pt ca Vettel si Red Bull au cam omorat competitia ca Ferrari in zilele ei bune
  • andrei M andrei M
    fiind abonat dolce - romtelecom,sezonul trecut de formula 1 l-am vazut pe M1, cu toate ca nu stiam maghiara :) Felicitari RTC! :)
  • myhay25 myhay25
    da si toti abonatii rcs o sa dea fuga la dolce ca s-a mutat formula 1 acolo .. fuck yea
  • arnold arnold
    Sunt in aceeasi situatie, dar ma voi multumi cu RTL pentru cele cateva curse de Formula 1 la care o sa ma uit. In ultimii ani, daca vedeai cateva curse pe sezon era suficient. Semanau prea multe intre ele. Multe masini pe circuit si la final Vettel castiga.
  • eu eu
    Sunt abonat Digi, urmăream Formula 1 şi-mi pare rău ca poate nu se mai vedea la Digi dar acum nu cred ca se pune problema să reziliez contractul cu ei.
  • alex alex
    în acest moment Dolce Sport deține în exclusivitate drepturile de difuzare pentru Formula 1”. - citat din articolul de mai sus
    Pentru cei care nu stiu sa citeasca si sunt obsedati dupa Digi.
  • gaby gaby
    Bundesliga e pe Eurosport 2.
  • 123 123
    Pentru MotoGP mai au drepturile pentru inca 1 sezon (2014).
  • Adrian Adrian
    Geo, vezi ca Dolce are Liga Campionior la handbal , cel mai tare campionat din lume , Bundesliga si are si NBA exlusiv in Romania asa ca stiu ca frustrarea doare dar cauta altceva!!
  • geo geo
    Foarte bine suna...doar atit...majoritatea competitiilor interne, dar si competitii internationale, a se vedea handbal, volei, baschet, polo, 7 meciuri din 9 din Liga 1 fotbal sunt la Digisport...asa ca Dolce mai are de tras pina va oferi competitii sportive diverse si de calitate.

Trimite un comentariu

sus