Skip to main content

EVZ, despre premiile de la New York cu care se laudă Antena 3: "participanţii concurează cu ei inşişi"

 

Screen Shot 2014-02-13 at 11.02.23 AMPRESA DE AZI. Ziarul Evenimentul Zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol în care anunţă că "dezvăluie minciuna premiilor internaţionale cu care se laudă Antena 3". Cotidianul condus de Dan Andronic scrie pe prima pagină că Dan Voiculescu, cel care controlează trustul Intact, "a plătit anul acesta 6.750 de dolari, la Festivalul de la New York, ca să aibă o televiziune de top".

Publicitate

EVZ mai scrie că, potrivit site-ului competiţiei, "participanţii concurează cu ei înşişi", "festivalul fiind organizat de o companie orientată pe profit, pe care îl obţine desfăşurând competiţii cu premii".

"Înscrierile individuale sunt evaluate în baza meritelor intrinseci, fără a fi comparate cu altele. Nu există o limită pentru numărul finaliştilor din fiecare categorie. Fiecare candidat este, de fapt, în competiţie cu el însuşi", mai scrie Evenimentul zilei, citând informaţii de pe site-ul competiţiei. Ziarul a dedicat două pagini (14 şi 15) în interiorul ziarului.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte tratate în ziarele de astâzi.

  • ADEVĂRUL. Cotidianul are pe prima pagină un articol care vorbeşte despre "bătălia" generalizată din viaţa politică românească. "Încăierare generală" este titlul de pe prima pagină din Adevărul. "PSD se bate cu PNL, PNL se luptă cu PC, iar preşedintele Traian Băsescu atacă în toate părţile". Articolul este ilustrat cu o caricatură care îi înfăţişează pe liderii politici încăieraţi într-un ring de box.
  • ROMÂNIA LIBERĂ are pe prima pagină tot un material despre politică, dar despre influenţele politicienilor în "lupta anticorupţie. "Magistraţii ignoră contraofensiva politicienilor" - este titlul dat de România liberă. Cotidianul scrie că "anchetele politicienilor, care implică nume grele, nu au luat pauză, deşi mediul politic obstrucţionează lupta anticorupţie". Articolul cu care România liberă îşi deschide ediţia de astăzi îl are în prim-plan pe "mogulul transportului feroviar, Gruia Stoica".
  • GAZETA SPORTURILOR are ca deschidere de ziar un articol despre "performanţele" românilor la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. "Românii se fac de râs în serie la Soci, cei mai buni trec la unguri", scrie cotidianul de sport. "1 milion de euro aruncaţi în zăpadă", este titlul dat astăzi de GSP, pe prima pagină. "Federaţia de bob şi sanie a primit 5 milioane de lei în patru ani ca să pregătească Jocurile Olimpice de iarnă", mai notează Gazeta Sporturilor.
  • LIBERTATEA are pe prima pagină un titlu şocant: "Ce facem aici? Aşteptăm moartea!". Tabloidul scrie că i-a surprins, în miezul zilei, pe mai mulţi "indivizi dependenţi de droguri în timp ce se injectau într-o clădire din apropierea Gării de Nord".
  • CLICK! i-a readus în prim-plan pe omul de afaceri Irinel Columbeanu şi pe fosta sa soţie, Monica Gabor. "Culmea ironiei! Fosta soţie a fost jefuită de ceasuri şi inele de 200.000 de euro. Iri se lansează în afaceri cu bijuterii", scrie tabloidul pe prima pagină.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kius Kius
    Are dreptate, dar are dreptate si proverbul ala care zice "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia". Daca asta e cel mai tare articol din EVZ de azi, chiar sunt curios ce subiecte au in interior....
  • alex alex
    Ce negura deasa v-a astupat gandirea... Cat de credul si naiv poti fi sa nu vezi ca Antena este mass media comunista?! Cu aceleasi tehnici de propaganda obosita, cu aceleasi tehnici de autopremiere si alte mizerii de genul asta. Tot poporul asta este needucat si asta se vede in usurinta prin care este manipulat. Si mai vreti civilizatie?! Puneti mana pe carte, sa vedeti ce usor va fi apoi.
  • teo teo
    La toate concursurile astea se plateste o taxa de inscriere, dar portocaliii se prefac ca nu stiu. Nu puteau ramane fara replica la anchetele care se tot fac la Observator si Antena 3.
  • iulian28 iulian28
    nu am nimic cu nimeni,dar la Antena 3 se practica cea mai mare manipulare a telespectatorilor.Astia chiar ne cred prosti.In ultimul hal.Totul e impachetat frumos ca sa para credibil.Treziti-va romani !
  • xbs xbs
    dar ce-i manaca pe cei de la EVZ ce fac altii? asta e presa ce ne-o ofera? vai de capul lor.
  • profesor profesor
    Spalarea creierelor romanilor continua! Multa greatza ... Halena 3!!!
  • Dana Dana
    Si EVZ n-a avut macar 7.000 de dolari ca sa auzim si de ei prin SUA? Sau ceilalti? Explicati-mi si mie, va rog!
  • Sabin Sabin
    Da da și vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii!!
  • protopopescu protopopescu
    asa de tare ne ofticam cu totii de succesul Latrinei 3... cam cat de prosti pot fi romanii incat sa creada ca cineva ar da un premiu pe bune acestei televiziuni? e ca si cum un articol din Scanteia Tineretului despre recordul la hectar lua premiul Pulitzer.
  • Neo Neo
    Numai ofticati! In loc sa se bucure ca altora le merge bine, toti acesti ofticati arunca cu noroi in rezultatele concurentei.
  • paul S paul S
    Se poate sa aiba dreptate EVZ.

Trimite un comentariu

sus