Skip to main content

Fostul şef al Digi 24, discuţii cu TVR

 

George Orbean despre masurarea audientelor la Digi 24

Publicitate

Fostul manager de proiect al postului de ştiri Digi 24, George Orbean, este în discuţii pentru a veni la Televiziunea Publică.

Contactat de Paginademedia.ro, Stelian Tănase, preşedinte interimar al TVR, a confirmat discuţiile, precizând că nu este nimic semnat.

“Am avut o discuţie de principiu. A fost o discuţie, nu e nimic semnat. Este o posibilitate deschisă”, a spus Stelian Tănase.

La rândul lui, contactat de Paginademedia.ro, şi George Orbean a confirmat discuţiile su şeful interimar al Televiziunii Publice.

George Orbean a fost manager de proiect la Digi 24 timp de doi ani, până în luna octombrie a anului trecut, când a fost demis printr-o decizie fulger luată de directorul general al RCS, Alexandru Oprea, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Orbean a fost înlocuit la postul de ştiri al RCS de Cosmin Prelipceanu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Sa dea Dumnezeu sa il accepte cei de la TVR, dar ma îndoiesc
  • danut danut
    Ar fi interesant sa-l intrebati pe Stelian Tanase de ce a reziliat contractul cu Publio, firma lui Dragos Stanca, si a adus pentru divizia online firma noname care-i face blogul personal.
  • andreea andreea
    George O. Rbean,chiar muncesc si chiar asa ma cheama...Revenind la subiect, dormi acum cat mai poti,ca dupa aceea....:)))) sa-mi scrii!
  • televizoman televizoman
    Rejectat de o televiziune, luat de bun de o alta... Orbea asta e un produs al sistemului de non-valori care se perinda de la un trust la altul, precum capusele care sug pe unde apuca. S-o aduca si pe Cristina Popescu, asa urata, tantaloaica si agresiva cum e ea. Iar la Digi sa aterizeze toti de la Realitatea, inclusiv soferii, ca e cuib de ratati de la Realitatea.
  • livia pila livia pila
    Alta aiureala marca TANASE STELIAN. Numitul Tanase nu stiu ca la TVR s-au facut concedieri? E habauc rau, mosneagul! Atit
  • George O. Rbean George O. Rbean
    Andreea, tu sigur muncesti de rupi. Esti de fapt Andreea Esca, dar nu ai vrut sa te semnezi ca sa nu ne dai pe spate.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Daca era ceva de capul lui, il tineu cei de la RCS. Dupa doi ani a plecat cu coada intre picioare impreuna cu, sa zicem, PRIETENA lui, Cristina Popescu si au produs un munte de bucurii tuturor celor din trustul DIGI. O ideie proasta pentru cei de la TVR, sa primeasca un astfel de om.
  • andreea andreea
    Tvr, tocmai de asta ma bucur,ca ii va teroriza...:)))cei mai multi meeeeriiitaaaaaa!!La cat concediu au avut pana acum,ar putea macar sa mearga la munca in fiecare zi timp de cativa ani:))))!!!
  • dinulescu dinulescu
    da, muncesc. ce face un om intr-o televiziune privata in tvr fac 3. sau 4.
  • tvr tvr
    cand plecau altiila tvr spunea despre ei ca s-au dus la "pensionarii aia". bineinteles, in stilul sau mandru, tip bodyguard ajuns sef. acum vad ca e altfel situatia, tvr nu mai este cimitirul elefantilor. @andreea, nu e vb. ca trebuie sa munceasca, problema cu omul acesta este ca i se pare ca e sef pe o plantatie, concediile i se par un moft, isi jigneste angajatii si ii ameninta, cam din 2 in 2 sedinte, ca ii da afara. sunt foarte curios cum va face el toate astea intr-o structura "de pensionari" cum este tvr...
  • Om Om
    in TVR sunt multi oameni care muncesc, cei care nu se vad, cei care stau in spatele camerelor ... nu toti sunt pe tandala...
  • andreea andreea
    Abia stept :)))!!!! Frati tvristi,ati belit-o daca vine asta......tre' sa munciti....ce nasol!!!!

Trimite un comentariu

sus