Skip to main content

Kanal D lansează un serial filmat în Buftea - Fetele lu' dom' profesor. Octavian Strunilă, actor şi scenarist

 

Fetele lu' dom' Profesor_Kanal DPostul Kanal D, deţinut de trustul Dogan, va lansa serialul românesc de comedie “Fetele lu’ dom’ Profesor”.

Publicitate

Premiera noului serial, care a fost filmat în studiourile de la Buftea, va avea loc pe 5 martie, la Kanal D. Producţia va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.15.

Serialul românesc “Fetele lu’ dom’ Profesor” îl are în rol principal pe Cătălin Căţoiu (Ţeavă). În noul serial joacă şi Octavian Strunilă, care este şi scenarist al noii producţii.

Va fi un serial de comedie, spune Clara Bomboe, director de programe Kanal D.

Fiecar episod al serialului va avea şi un "un guest star", potrivit unui anunţ al postului Kanal D.

Povestea serialului de tip sitcom romance

Fortat de imprejurari, Tinel (Catalin Catoiu) - profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic.

Instalatorul neindemanatic (Octavian Strunila) , “horoscopista” Mella (Doinita Oancea), femeia in casa (Mariana Liurca) , acestea sunt doar cateva dintre personajele care isi intersecteaza existentele in casa profesorului.

Octavian Strunila, unul dintre actorii serialului:

“Este un serial de comedie cu o poveste de dragoste inclusa. Deci un sitcom romance. Vom urmari povestea de dragoste dintre Cornel si Stela, si ne vom delecta, episod de episod, cu alte povesti din registrul comediei de situatie. Avem in fiecare episod si cate un special guest. Nume mari!”, a spus Octavian Strunila (actor si scenarist “Fetele lu’ dom’ Profesor”).

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • villy villy
    ce treaba are Ruxandra Ion cu turcii ?
  • lary lary
    Sa inteleg ca si doamna ruxandra se duce la kanal d?
    sau doar productia dumneaei?
  • dinulescu dinulescu
    are teava la umor...kilograme, kilograme...
  • mad79 mad79
    @bch
    asta si sunt marea majoritate.De aceea serialul prinde,la prostime si nu numai,pentru ca sunt multe situatii in care regasesti perfect,tabloul vietii la tara!
  • bch bch
    Poate ca e mai bine ca mai pleaca din ei. S-o mai schimba ceva, la nivel de productie proprie. La o adica, mancam seriale straine (in special americane) pe paine, dar noi producem tot la nivel de "La bloc", "Inima de tigan" sau "Las fierbinti" (n-am nimic cu cel din urma, o fi el cel mai-mai serial al momentului, dar as vrea si un serial mai serios, nu doar din acestea din care tragi concluzia ca am fi o natie de tarani semi-analfabeti)
  • villy villy
    Nu isi vinde nimic, doar ca inchiriaza si pt altii.
  • tomasy tomasy
    SUPER TARE.SE MUTA MAJORITATEA DE LA PRO BA PE LA ANTENA PE LA PRIMA SI MAI NOU LA KANAL D.SUCCES.
  • Teo Teo
    E clar! Media Pro își vinde Producțiile... Criza mare.

Trimite un comentariu

sus