Skip to main content

EXCLUSIV. Mama telenovelelor a plecat de la Pro TV. Ruxandra Ion, îndepărtată din grup. La fel Cosmin Ion, şeful de la Buftea

 

ruxandra-ion

Publicitate

Ruxandra Ion, "mama telenovelelor", a fost îndepărtată din grupul Pro TV. La fel Cosmin Ion, şeful MediaPro Entertaintent.

Despărţirea celor doi de grupul Pro TV a avut loc ieri, după o discuţie cu Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME din România.

Ruxandra Ion a venit în Pro TV încă de la începuturile staţiei. Prima producţie făcută la Pro TV a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat şi a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de staţie, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de ţigan, Regina şi State de România. În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practic, toate producţiile de ficţiune ale grupului Pro.

La sfârşitul anului trecut, Ruxandra Ion şi-a deschis o şcoală de talente - TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

Cosmin Ion conducea Media Pro Entertainment, entitate care reunea producţia TV pentru posturile din grup: fictţiune (Las Fierbinţi, O săptămână nebună, O nouă viaţă) şi marile show-uri (Vocea României, Românii au talent, Dansez pentru tine şi Master Chef).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D.Voiculescu D.Voiculescu
    :)))
  • geo geo
    Doamna facea si desfacea treburile la Buftea...cupla si decupla actorii dupa cum i se parea ei ca da mai bine pentru imagine, stabilea cine si cum joaca in fiecare telenovela, nominaliza regizorii, altfel cum putea sa ajunga fiul domnie sale regizor cunoscut si sa aibe asa nevasta...
  • liviu liviu
    apropo: femeia asta chiar a facut ceva. desigur, nu singura, ci cu o echipa. din punct de vedere profesional, tot respectul pentru ea! in rest: nu o cunosc si nici nu ma intereseaza ce salariu avea. daca era platita din bani publici, ar fi fost alta mancare de peste… asadar: consider ca este o mare pierdere pt mediapro
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Cosmin Ion a plecat odata cu Maria Apostol. Inca din noiembrie Ruxandra Ion se astepta sa fie data afara.
  • Shocked Shocked
    poi atunci o pot lua pe mamaia ca sunt de varste apropiate!! doaaaamne ce o sa rad de fiu meu ca se uita la productii ''a la bunica'' !
  • mirceA mirceA
    Prima TV e pregatita de insolventa. O sa le ia banii unor fraieri si apoi o s-o bage in gard.
  • mirceA mirceA
    A fost si la Pro TV, ani de zile, dupa TVR.
  • mirceA mirceA
    Ceea ce nu intelege marea majoritate e un lucru simplu: Pro TV a facut audiente uriase cu foarte multe din aceste productii, insa au cheltuit cu ele mult mai mult decat au reusit apoi sa incaseze.
    Lumea e fericita, se uita, rade, se distreaza... si CME sangereaza de moarte de ani de zile.
    Daca erau emisiuni culturale, avea sens acest mecenat. Cum sunt insa productii de entertainment, banii trebuiau sa se intoarca si sa aduca si profit.
  • liviu liviu
    adriane, unii sunt mai bine platiti, altii nu. norocu' si-l face fiecare. ma enerveaza la culme mentalitatea asta romaneasca cu capra vecinului!!!!! in plus, cine o plange in acest material pe ruxandra ion? e un material informativ, stirea e ca gata, auguri di buon anno mediapro. unde si cine o plange?!?
  • bogdan bogdan
    Eu am impresia ca toate mutarile astea sunt pentru Prima TV, se vrea transformarea iei in ce fost o data pro-ul.
  • sdafsx sdafsx
    sa fim seriosi... pro tv a fost o vaca de muls pentru sarbu si toate firmele si firmuletele lui. in plus membrii bisericutei sarbu aveau functii si salarii pe masura. ce face noul sef al pro se numeste curatenie. si mi se pare normal. banii trebuie sa se duca spre actionari, nu spre fostul fondator si spre prietenii lui.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Inca de la sfarsitul anului trecut, au fost dati afara toti oamenii ce s-au ocupat de filme si seriale la mediapro buftea.
  • Akbar Akbar
    S-a dus dreaq Pro-ul. Voiculescule, e mana ta, mah? : )
  • irina irina
    emisiunea ABRACADABRA a fost o productie TVR. sau, in fine, difuzata pe TVR
  • dan dan
    ti-e si se pare ca ii plange autorul in acest acest articol?
    mie mi se pare o stire cat se poate de "curata"
    fara nici o opinie a autorului, stirea seaca, in care spune ce faceau cei doi in trust si ca au fost indepartati

Trimite un comentariu

sus