Skip to main content

O nouă campanie Ştirile Pro TV: Tu ştii ce mai fac părinţii tăi?

 

Paula Herlo - Tu stii ce mai fac părintii taiDe la campania "Tu ştii ce mai face copilul tău?" la "Tu ştii ce mai fac părinţii tăi?". În urmă cu cinci ani, reportajele din campania Ştirilor Pro TV "Tu ştii ce mai face copilul tău" aduceau postului unul dintre cele mai prestigioase premii din televiziune - International Emmy Awards.

Publicitate

Astăzi, Pro TV a anunţat lansarea unei noi campanii legate de un alt fenomen născut în urma plecării românilor la muncă în străinătate, "acela al oamenilor în vârstă, rămaşi singuri acasă, incapabili să îşi mai poarte de grijă".

Paula Herlo şi Anca Nastasi, parte a echipei "România, te iubesc!", se vor implica în noul proiect de reportaje marca Ştirile Pro TV.

Obiectivul campaniei:

"Tocmai pentru că gradul de civilizaţie al unui stat este dat şi de felul în care îşi veghează bătrânii, Ştirile ProTV demarează campania Tu ştii ce mai fac părinţii tăi?, prin care cer autorităţilor să acţioneze pentru protejarea celor care sunt a doua generaţie afectată de migraţia masivă, să construiască sau să amenajeze cămine de bătrâni în raport cu nevoile lor, să finanţeze îngrijirea la domiciliu şi să construiască centre de zi în zonele afectate în care cei în vârstă să socializeze, să primească asistenţă medicală şi o masă caldă", se arată într-un comunicat al Pro TV.

Echipa ştirilor PRO TV a câştigat Premiul Emmy, în august 2008, după ce a intrat în competiţie cu trei reportaje din campania “Tu ştii ce mai face copilul tău?”.
Echipa care a realizat reportajele recompensate cum Emmy era formată din: Paula Herlo, Cosmin Stan, cameramanul Sergiu Matei, Marius Ivan şi Eduard Tarna şi producatorul Alex Livadariu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ani ani
    Felicitari pentru emisiune.....Sunt sefa unui centru de zi pt. persoane varstnice si inteleg mai bine toata povestea.....sunt fiinte fragile si au nevoie de ajutorul nostru.......
  • Mariana Mariana
    Va felicit din inima pentru reportajul si emisiunea T.V.pe care a-ti facut-o ,este foarte instructiva si de folos atat pentru persoanele care sufera din cauza singuratatii (batrani )cat si pentru copii lor ,care unii fie nu-i pot ajuta ,fie au uitat de ei .As dori s-o mai difuzati ,astfel incat oamenii sa aiba posibilitatea sa invete de la straini ,modul cum privesc ei batranetea si cum privesc autoritatile acest lucrusi sa punem si noi in practica acest mod de a privi batranetea si a fi alaturi de ei cat putem mai bine .Eu cred ca o natiune care nu-si respecta batranii sau parintii este o natiune moarta .
  • Ricardo Franc Ricardo Franc
    Aveti 1 minut si 14 secunde? Parintii vostri s-ar putea sa nu aiba. Din 1 martie, in Romania este disponibila solutia de teleasistenta care poate suplini lipsa apartinatorilor. Chiar daca sunteti plecati de atata vreme si v-ati lasat in urma parintii, pentru un trai mai bun, acum puteti fi APROAPE de ei, fara sa renuntati la noua viata!
    Centrul Rafael de monitorizare la distanta urmareste starea de sanatate a parintilor vostri, actioneaza rapid in caz de urgente si va informeaza periodic. Ingrijiti-va parintii ca sa puteti ramane, in continuare, copii.
    http://www.youtube.com/watch?v=xiAV-tMOuKU&feature=player_detailpage
  • @dinulescu @dinulescu
    Ai foarte mare dreptate. Toti cand vad o campanie de genul asta sar in sus cu afirmatii precum: "Este o initiativa foarte utila" sau "Uite si tu cine se intereseaza cu adevarat de problemele tarii". Dar dupa ce iau premiile ce fac? Se mai intereseaza cineva de situatia celor intervievati/prezentati in reportaj. Nimeni. Bine ca sa ia premii Emmy pot. Daca ar exista la Emmy o sectiune numita "prompterista anului", Esca ar fi din '95 si pana acum neinvinsa la capitolul asta.
  • dinulescu dinulescu
    si mai departe ce se intampla? cu copiii ce s-a intamplat? nimic. doar au luat ei premii. dar cu campania la care s-a inscris lumea-si eu- ca sa intram in baza de date internationala ptr plasma? nimic. herlo si emisiunea aste e specialista in a gasi subiecte care sa le aduca premii si atat. atat.
  • Gaetano Gaetano
    Era comentariul tau la postarea lui Adi, unde spuneai ca " daca se duc cu EL ( adica trofeul Emmy, am inteles eu ), au sanse sa - l ia ". Era o ironie, ca sa fiu mai delicat. Cel putin mie asa mi - a sunat.
  • Alex Alex
    Daca vorbesti despre mine sa sti ca nu sunt rautacios si nici invidie nu am . Am spus pur si simplu daca se duc in SUA cu materialele au sanse sa castige
  • Alexandra Alexandra
    Eu sunt foarte incantata de aceasta initiativa si ii respect pentru asta. E foarte important sa avem in vedere aceste lucruri care atfel nu s-ar vedea.
  • Gaetano Gaetano
    Doamne, dar rautacios mai esti !! Sau invidios ??!! Sau ambele ??!!
  • Alex Alex
    Daca se duc cu el in SUA au sanse
  • adi adi
    Vor mai castiga un Emmy!!!!

Trimite un comentariu

sus