Skip to main content

Postul CNN, ameninţat că va fi interzis în Venezuela

 

cnn

Publicitate

Preşedintele Venezuelei Nicolas Maduro a ameninţat că va expulza CNN din ţară dacă nu va rectifica modul în care a acoperit protestele din ţară, potrivit Reuters.

Aceeaşi sursă mai precizează că televiziunile locale din Venezuela nu au transmis aproape deloc imagini în direct de la violenţele de stradă, împotriva preşedintelui Maduro. Protestele au început luna trecută din cauza inflaţiei, a violenţei, corupţiei şi lipsei alimentelor de bază.

Persoane din opoziţie au apelat la CNN Espanols, singurul post care a transmis în direct conferinţele de presă ale acestora.

„Am cerut să se transmită CNN că am început procedurile pentru înlăturarea postului din Venezuela dacă nu-şi schimbă comportamentul”, a spus Maduro la televiziunea publică. „Ajunge! Nu voi accepta propagandă de război împotriva Venezuelei”, a mai adăugat acesta.

Preşedintele Venezuelei a fost deja criticat de organizaţia Reporteri Fără Frontiere după ce a cerut ca o reţea locală de televiziune să fie scoasă de pe cablu după ce a transmis imagini live de la proteste.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    ar trebui sa traiesti acolo, sa vedem cat de fain ti s-ar parea sa fii tinut in lesa...
  • mihai mihai
    bravo lui, isi tine tara in lesa

Trimite un comentariu

sus