Skip to main content

PRESA DE AZI. Maria Grapini în ziarul Adevărul: „Am fost olimpică la Română”

 

adevarul (2)

Adevărul începe săptămâna cu ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, care se laudă cu faptul că a fost olimpică la limba română, deşi a devenit faimoasă pe Facebook pentru exprimările ei, fiind considerată ministrul cu cele mai multe greşeli.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor:

  • Ziarul Financiar face topul celor mai mari bănci. Printre acestea se numără BCR, BRD, Banca Transilvania.
  • România liberă se concentrează pe criza din USL: De ce nu mai este posibilă resuscitarea USL, titrează publicaţia.
  • Adevărul - Maria Grapini: „Am fost olimpică la Română”, a declarat ministrul. „Am să vă fac o probă cu iPad-ul că dacă pui s-a, sare şi îţi pune cu liniuţă la un text unde nu trebuia să fie scris despărţit. Faptul că scriu târziu şi numai în mijloacele de transport sigur că apar astfel de lucruri”, a declarat Grapini.
  • Evenimentul zilei pune pe prima pagină scandalul din asigurări: Secretele afacerilor din asigurări, divulgate de Şeful ASF şi patronul de la Astra. Scandalul dintre Radu Ruşanu şi Dan Adamescu a scos la iveală salariile uriaşe din ASF şi problemele acute ale pieţei.
  • Revista Capital merge tot pe subiectul asigurărilor. Cine urmează după Astra?, se întreabă publicaţia. În vizorul arbitrului pieţei intră cel puţin alte cinci companii care au arătat deja că au probleme.
  • Libertatea este cu Alexandra Dinu pe copertă: „Nu mai cred în dragoste la prima vedere”, a declarat fosta soţie a lui Adrian Mutu.
  • Click! este cu o altă soţie de sportiv: Brigitte Sfăt. Nevasta lui Năstase vrea să-şi şteargă trecutul de puşcăriaşă, titrează tabloidul. Brigitte a depus o cerere de reabilitare şi speră ca judecătorii să-i ierte păcatele tinereţii.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    a inceput deja campania ptr europarlamentare...Grapini cu olimpismul ei...Andronescu aproape zilnic pe la televiziuni, europarlamentarii PD-L si ei pe la B1, pe pe Digi, pe ici-colo, cine stie cu ce se va lauda si "Draga Stolo"...

Trimite un comentariu

sus