Skip to main content

PRESA DE AZI. Ruperea USL pe prima pagină. Copertă sugestivă în EVZ. GSP prezintă "Greu de legat", cu fraţii Becali, Copos şi Borcea în rol principal

 

evenimentul zilei

Ruperea USL a fost subiectul principal de pe prima pagină a ziarelor de astăzi. Evenimentul zilei publică o imagine sugestivă ce arată cum cei doi preşedinţi ai USL au apucat-o pe căi diferite.

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Evenimentul zilei: Lungul drum de 1.116 zile al lui Crin, de la coautorul loviturii de stat la apărătorul Justiţiei, titrează publicaţia. Evenimentul zilei anunţă tot pe prima pagină că publicaţia a avut câştig de cauză în solicitarea Intact Production de dizolvare a societăţii.
  • Români liberă anunţă că USL este istorie. „Crin Antonescu a impus partidului ruperea alianţei-mamut de 70%”, mai notează publicaţia.
  • Adevărul nu a mai apucat să pună ruperea USL pe prima pagină dar i-a acordat o pagină întreagă în interiorul ziarului. Coperta din Adevărul a fost pentru scandalul finanţelor: Ruşan şi Chiţoiu, anchetaţi pentru legislaţie cu dedicaţie.
  • Şi Jurnalul Naţional iese tot pe scandalul asigurărilor, dar, ca de obicei, vinovat este Traian Băsescu. Războiul din asigurări, declanşat de Băsescu, titrează publicaţia.
  • Click! şi Libertatea au deschis ediţiile de astăzi cu copilul din flori al lui Cristi Borcea. Libertatea: Borcea va face testul de paternitate pentru copilul din flori, în timp ce Click! se întreabă: Borcea nu mai vrea să-i dea bani copilului secret?
  • Gazeta sporturilor pune pe copertă pe cei patru protagonişti ai producţiei Greu de legat: Ioan Becali, Victor Becali, George Copos şi Cristi Borcea.

Capturaţi ecranul complet 26.02.2014 101223.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus