Skip to main content

Schimbări în acţionariatul Look TV. Vasile Dâncu iese din Transilvania Live

 

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

Postul de televiziune Look TV, deţinut de Arpad Paszkany, are un nou acţionar majoritar potrivit unei notificări depuse la CNA. În compania care operează licenţa postului Look TV, NCN Studio TV, este Gecse Francisc, care are acum 94,4%.

În plus, Vasile Dâncu, cel care deţinea 20% din postul Transilvania Live, a ieşit din acţionariat, potrivit datelor de la CNA.

CNA a analizat în şedinţa de astăzi solicitarea de relocare a Transilvania Live în studiouri noi. În acest context, consiliul a observat mai multe nereguli, cum ar fi faptul că cele două societăţi nu au anunţat modificarea acţionariatului, iar postul Transilvania Live nu a notificat forul cu privire la schimbarea structurii programelor. Mai exact Transilvania Live, gândit iniţial ca o televiziune de ştiri, a ajuns să difuzeze puţin peste 50% din programe doar preluări de la Look TV.

Consiliul a aprobat în unanimitate schimbarea de amplasament a postului Transilvania Live.

Cum arată acţionariarul celor două companii:

  • TRANSILVANIA LOOK SA, societatea care operează Look TVPaszkany Arpad Zoltan - 90%, Paszkany Arpad - 10%
  • NCN STUDIO TV SA, care operează Transilvania Live: Paszkany Arpad Zoltan (5%), Mureşan Mariana (0,6%), Gecse Francisc (94,4).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Totusi stirile si o parte din emisiuni au fost mutate de pe Live pe Look anul trecut.
  • telespectator telespectator
    Mint de ingheata apele - Transilvania Live difuzeaza NUMAI reluari de vreo 9 luni.Nu stiu ce mai cauta in must carry.Judecata astora a fost proasta.Decat o televiziune regionala buna, mai bine una nationala proasta, LookTV.Nu stiu cine ii sfatuieste pe oamenii astia, dar ar trebui sa isi schimbe urgent consilierii!
  • Dolores Dolores
    Albanez, este vorba de tata si fiu.
  • Thor Thor
    Asta da ironie: o televiziune care se numește LIVE difuzează numai și numai reluări!
  • albanez albanez
    Look TV: Paszkany Arpad Zoltan – 90%, Paszkany Arpad – 10%????????????????????????????????
  • andrei.eu andrei.eu
    Transilvania live e de umplutura si ocupa degeaba grila tv. Sunt numai reluari.
  • Daniel Daniel
    Cei care au scris acest articol nici macar nu au fost capabili sa asculte cu atentie discutiile din sedinta CNA.Rusine pentru astfel de stiri.Postul de televiziune Look TV este detinut in continuare de Arpad Paszkany.In ceea ce priveste Transilvania L!ve,poate va documentati corect si remediati gafa.Sunteti cumva o pubicatie tabloid?

Trimite un comentariu

sus