Skip to main content

Şedinţa CNA, "suspendată din lipsă de cvorum", deşi membrii erau în instituţie. Narcisa Iorga: "După ce s-a rezolvat Antena Group s-a ridicat şedinţa"

 

CNAPreşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului a anunţat, la ora 14.45, că "se ridică şedinţa din lipsă de covrum", deşi acesta putea fi asigurat, cei opt membri fiind în instituţie.

Publicitate

În momentul suspendării şedinţei, din sală lipseau Narcisa Iorga şi Valentin Jucan. Cei doi au apărut la scurt timp după ce şefa instituţiei anunţase suspendarea şedinţei şi cei şase membri au părăsit sala.

Suspendarea şedinţei s-a petrecut imediat după pauza de o oră, care fusese anunţată că se încheie la ora 14.15.

"La ora 14:15 am anunţat că se reia şedinţa şi la 14.45, după o jumătate de oră, am suspendat-o din lipsă de cvorum", a declarat Laura Georgescu, ca explicaţie la întrebarea: "De ce s-a suspendat şedinţa?".

Narcisa Iorga şi Valentin Jucan s-au arătat revoltaţi de decizia preşedintelui CNA de a suspenda şedinţa. După ce au revenit în sală, cei doi au stat şi ei aproximativ o jumătate de oră în speranţa că se va relua şedinţa.

Narcisa Iorga, unul dintre membrii CNA, a făcut şi o declaraţie spunând că "probabil face parte din hachiţele pe care doamna preşedinte vrea să le facă o lege în CNA, să suspende şedinţa când e vorba de un punct important pe ordinea de zi".

Narcisa Iorga a mai spus că imediat după încheierea pauzei s-a interesat, prin intermediul secretarei, dacă s-au adunat toţi membrii pentru a reîncepe şedinţa.

"Eram în birou, am sunat secretara şi mi-a comunicat că nu este nimeni în sală, la cinci minute după ce expirase pauza", a mai spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Declaraţia Narcisei Iorga, în continuare:

"Nu există absolut niciun motiv pentru suspendarea şedinţei de astăzi. În momentul suspendării şedinţei erau şase membri CNA, iar doi membri tocmai (Narcisa Iorga şi Valentin Jucan - n.r.) ce urmau să intre pe uşă. Probabil face parte din hachiţele pe care doamna preşedinte vrea să le facă o lege in CNA - să suspende şedinţa când e vorba de un punct important pe ordinea de zi. Am reuşit să dezbatem 2 din 12 puncte pe ordinea de zi. După ce s-a rezolva Antena Group s-a ridicat şedinţa", a declarat Narcisa Iorga pentru jurnaliştii aflaţi în sală.

Ultimul subiect discutat astăzi, înainte de pauză şi implicit de suspendarea şedinţei a fost solicitarea Antena Group de modificare a licenţei GSPTV în ZU TV.

După pauză urma să fie discutată o solicitare de modificare de grilă pentru postul Naşul TV, dar şi nişte rapoarte de monitorizare care vizau televiziunea lui Radu Moraru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    CNA ar trebui desființat, numai consuma bani!!!
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Din pacate institutiile statului nu isi indeplinesc atributiile pe care le au.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Foarte bine a facut. Daca nu au revenit cand trebuia, e normal sa se suspende sedinta.
  • ronny ronny
    nu stiu cm nu ia nimeni atitudine fata de institutiile statului care nu isi fac treaba si acre se fofileaza de la activitatile pe care le au de indeplinit
  • kiaburu kiaburu
    cna daca mai face aceste abuzuri risca sa fie inchisa pentru ca nu-i vad rostul.
  • pixel pixel
    din ce in ce mai evident faptul ca insitutiile statului sunt nefunctionale. ma intreb oare unde vom ajunge cu toata indiferenta asta si cu tot dezinteresul pentru societatea noastra din partea autoritatilor

Trimite un comentariu

sus