Skip to main content

Solcanu, afară de la Acasă TV după declaraţia în cazul copilului ucis de maidanezi

 

cabral - mircea solcanu
Soclanu prezenta emisiunea PoveŞtiri de noapte, alături de Cabral

Publicitate

Acasă TV, postul care difuzeaza emisiunea “Povestiri de noapte”, prezentată de Mircea Solcanu, îşi exprimă oficial scuzele pentru situaţia creată de moderatorul show-ului menţionat mai sus.

În urmă cu o săptămână, Mircea Solcanu a publicat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj dur la adresa familiei lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi.

În urma acestui incident, Mircea Solcanu "a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei Acasă TV", potrivit unui comunicat de presă.

Mesajul prin care Acasă TV îşi cere scuze, în continuare:

"Regretăm situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook.

Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate.

Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei ACASA TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate."

CONTEXT. Marţea trecută, fosta vedetă a postului Acasă TV a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei Anghel, care şi-a pierdut unul dintre copii după ce acesta a fost ucis de maidanezi.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi", spune Solcanu într-un mesaj pe Facebook.

Mesajul a dispărut odată cu pagina de Facebook a lui Solcanu. Declaraţiile lui Solcanu au născut controverse atât pe reţeaua de socializare, cât şi în presă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Foxcrawl Foxcrawl
    E destul de complicata situatia. totusi nu inteleg care e problema ca Solcanu e homo? In alte tari poti fi acuzat daca te legi de orientarea sexuala a unui individ. Chestiile astea sunt complicate ca dracu, depind si de efecte biologice, altii se cred nascuti intr-un corp gresit. A avut si Solc un exces de nervi postat pe FB si probabil interpretat gresit (nu cred ca voia el acuma sa fie si celalalt copil atacat de haite). Si-o fi dat seama de greseala si a sters mesajul dar prea tarziu. Mai ramane pe viitor ca o gafa pe social media sa coste viata si nu doar jobul. P/S: ca o chestie similara ar trebui sa-si dea demisia si cativa politicieni pentru haosul si incapacitatea din timpul operatiunilor din Apuseni.
  • ana ana
    Solcanu a fost dat afara, sa ne intelegem. Iar pentru asta el poate da in judecata Acasa Tv. Este ilegal sa concediezi pe cineva, in baza "folclorului" de pe Facebook. Legat de afirmatiile la adresa familiei Anghel, Solcanu nu este singurul care a sesizat anumite aspecte din atitudinea parintilor si din consecintele atitudinii lor. Si nici singurul care spune. Asa ca...calm down, people!
  • Andrei Andrei
    Aia care nu pot face copii, adopta un caine. Si mie imi plac animalele, am si avut 4 animale de companie, dar n-o sa pun niciodata un animal mai presus de un om.
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Sunt tare curios câți maidanezofili "iubitori" se vor duce să latre în față la PRO TV împotriva demiterii homosexualului pa(r)siv?!!!
    Hai curaj, că solcanu (cu s mic) din acuzator a devenit și el o victimă a familiei Anghel !!!
    Vreau să văd spiritul de haită al "iubitorilor ipocriti" de maidanezi cum îl apără pe Lăbuță bleagă !!!
  • ps ps
    Ai mare dreptate. Dar nu neaparat pentru ce a scris acolo.
  • Cecilia Cecilia
    Robert ai perfecta dreptate! Mentionez ca am o fetita si, de asemenea, foarte multi dintre prietenii nostri - familii cu copii - gandesc la fel! modul in care fam Anghel s-a comportat a fost oribil !!!! intr-adevar ceea ce semeni , aia culegi!
  • danut danut
    tu ar trebui sa fii trimis la spitalul noua impreuna cu toata sleahta ta
  • mihai mihai
    Paradoxal Solcanu afla acum ca romanii i-au acceptat fara probleme homosexualitatea declarata pentru ca altfel nu ar fi fost prezentator de stiri la un post de "familie" ,dar nu ii accepta faptul ca el nu a fost deloc tolerant cu durerea unor oameni .A crezut ca detine adevarul absolut .Surprinzator mod de exprimare pt un om care toata viata a fpst aratat cu degetul de majoritate . Cand zic tolerant nu zic ca poate nu a avut dreptate cand spune ca respectivii parinti au cerut bani de la televiziuni . Dar durerea lor e cu totul alt plan de discutie . La fel si copilul lor . Rusinos este si ca scuzele au aparut atat de tarziu .
  • Robu Williams Robu Williams
    Prietene, se vede ca nu ai copii. Probabil nici nu poti.
  • Oli Oli
    Eu as vrea adresa băiatului. Așa sa-l învăț cu e cu părinții, copiii mușcați de javre si ura. Poate așa va înțelege.... Doamne ce mi-ar place sa aflu un sta Solcanu !
  • Ada Ada
    Mesajul în urma căruia şi-a pierdut slujba a fost următorul” “Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceți-vă copilul să-l mănânce alți câini , se pare că din asta trăiți.
    Ce sumă ați încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau când copilul vostru era pe catafalc?
    Ați terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul. Când se termină banii mai inventați că vă mușcă niște câini. Dar știți că sunteți penibili.
    Numai pe voi și pe familia voastră îi mușcă?
    Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ați terminat banii și vreți alții. Nu o să primiți, duceți celălalt copil să fie muscat și, cine stie, dacă Bianca e ocupată, poate o să primiti.
    Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia și celălalt copil, nu sunteți demni să creșteți copii, pentru ca mai apoi să-i învățați să fie cruzi cu animalele. Ce educație oferiți copilului când voi doi scelerați vă ocupați Viața cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp să-l folosiți mai des în educația copilului care a rămas. Ce semănați aia o să culegeți! Cum v-ați imaginat că lasă Dumnezeu așa Înger să-i otrăviți sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenție o să-l ia și pe celălalt și nu trebuie să-l mănânce vreun cațel, există și cancer și leucemie și tetrapareză.
    Spor la bani și la copii!
    Iar durerea e în suflet, nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeți că nu o cumpăra nimeni?!?”
  • Robert Robert
    Adevarul doare. 100% adevarat ce a zis Solcanu
  • Valentin Valentin
    Individul ăsta nu trebuie trimis în şomaj, trebuie trimis la spitalul 9. Oameni ca el au nevoie de asistenţă medicală de specialitate.
  • Adi Adi
    Adica NU a fost dat afara , asa cum era normal ! A plecat el. Ceea ce face titlul stirii sa fie incorect. Dar , e o pagina de MEDIA, cum sa stie cineva ?

Trimite un comentariu

sus