Skip to main content

Stelian Tănase: "Mă gîndesc 24 din 24 de ore la necazurile TVR care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa"

 

stelian tanase

Publicitate

"Fratele meu, imi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptînd să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate". Afirmaţia îi aparţine lui Stelian Tănase şi a fost postată pe blogul său.

Şeful TVR, Stelian Tănase, a reînceput să posteze pe blog după o perioadă de absenţă. Tănase a anunţat că tocmai a revenit de la Paris, unde a avut loc congresul Uniunii Internaţionale de Radio şi Televiziune, şi că urmează să organizeze o conferinţă de presă cu ocazia lansării noii grile.

Stelian Tănase:

„Mă gîndesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omeneşti ) care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme. Fratele meu, imi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptînd să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat ci căinat. Îmi amintesc acest lucru şi din pricină că luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani şi era bine să mă găsească stînd liniştit acasă”a.

Stelian Tănase a mai precizat că joi a revenit de la congresul Uniunii Internaţionale de Radio şi Televiziune care a reunit mai multe canale şi posturi de radio.

„S-a vorbit puţin despre content, şi fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situaţíe atît de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, ca a televiziunii române”, a precizat Stelian Tănase.

„Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparaţie”, a mai adăugat Tănase. Şeful TVR a mai precizat că va face o conferinţă de presă la 1 martie pentru a prezenta presei şi publicului cifrele exacte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Comentariile au intrat in spam si abia acum le-am vazut.
  • Cristian Rosu Cristian Rosu
    O prima masura pe care o poate lua MARELE TANASE e sa renunte la Salariu Nesimtit pe care il ia de la TVR!!
  • camelia patru camelia patru
    inca un ,,NIMENI,, conduce TVR-UL,o sluga politica pusa acolo sa serveasca interesele de partid.Mi-a rupt inima TANASE,imi stapanesc cu greu lacrimile,cum munceste, cum se straduieste, cum sufera el pentru situatia prin care trece TVR-UL,mai rar asa om,hai sictir!!Asta n a condus nici o bicicleta cum poate conduce o asa institutie!?Grav e ca nulitati ca el ajung MANAGERI,TRIST,F TRIST!!!
  • Barba lunga Barba lunga
    Saracu Tanase. Se gandeste 24 de ore din 24 cum sa mai smechereasca si el TVR-ul, ca anteriorii directori, dupa care sa plece lejer si fara nicio jena de ce a lasat in spate. Rusine.
  • adi adi
    Pentru ca "d"-ul dispare in stanga crawl-ului asa cum dispare si o si u si asa mai departe. Captura a surprins acel moment in care disparuse d-ul in stanga, asa ca nu e nicio greseala.
  • Alex is Alex is
    Votati Emil Constantinescu presedinte! CDR.
  • C.R.I.Z.E. C.R.I.Z.E.
    Dar a observat cineva pe captura ce scrie pe scroll? "Oua zboruri". Pe bune? Cum vreti sa se ridice din noroi televiziunea nationala daca au acelasi gen de profesionisti ca televiziunile de mahala?
  • Horea Horea
    Inaintea acestor semne (???) am trimis (inca de doua ori) un alt comentariu.
    Nu-mi imaginez din ce motive nu-i lasat sa apara. N-am injurat, in el, ÎNCĂ pe nimeni!
  • murariu cristian alexadru murariu cristian alexadru
    sa plingem pentru d-nul Tanase?
  • reporter reporter
    săracu'... vai, săracu' stelian...
    adevărul e că nici nu-mi pasă de carieristul ăsta ratat
    :)
  • Horea Horea
    ???
  • Horea Horea
    “…luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani…”

    La multi ani Stelian Tanase!

    Nu uita insa, ca printre atatea altele, sa apleci urechea si asupra propunerilor sau micilor doleante justificate ale lucratorilor obisnuiti (simpli) din TVR.
    Nu te lasa manipulat de gasca (Zgabercea, Irina Radu, …) care l-a falimentat pe Saftoiu si care a ramas neclintita in conducerea ostilitatilor din TVR.
    Nu umple institutia cu “specialisti” externi – pe bani multi – atata vreme cat in interior exista inca multe talente nefolosite la adevarata lor valoare si potenta.
  • Horea Horea
    "... luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani ..."

    La multi ani Stelian Tanase!

    Nu uita, ca printre altele, sa-ti apleci urechea si asupra propunerilor sau micilor doleanţe justificate ale lucratorilor simpli din TVR.
    Nu te lasa manipulat de gaşca care l-a condus, spre faliment, pe Saftoiu si cu siguranta va incerca, la fel, si cu domnia ta.
  • cata cata
    sper sa redreseze tvr-ul , mare pacat ce se intampla acolo .

Trimite un comentariu

sus