Skip to main content

Taraf rămâne pe TV. CNA a aprobat prelungirea licenţei postului de manele

 

CNA

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat prelungirea cu încă nouă ani a licenţei postului de manele, Taraf TV. Este pentru a doua oară când această solicitare a ajuns pe masa CNA. Săptămâna trecută, cererea de prelungire a licenţei nu a întrunit numărul minim de voturi, iar televiziunea risca să fie închisă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Au votat pentru prelungirea licenţei Florin Gabrea, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Lorand Turoş, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Răsvan Popescu. Împotrivă au fost Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea.

Licenţa Taraf TV urma să expire la data de 15 februarie. Real Top Media, societatea care operează licenţa Taraf are acţionari pe Silvius Prigoană (30%), Honorius Prigoană (30%), Rareş Gărduş (20%), Dumitru Mihalache (10%) şi Gheorghe Minea (10%).

Rareş Gărduş, reprezentant Taraf TV şi unul dintre acţionari: „Am terminat de procesat toată arhiva, în momentul de faţă din cele care sunt curent în difuzare, aproximativ 4.500 din cele 14.000 care au rămas în difuzare, 88 dintre ele sunt marcate ca atare. Noi am considerat că am corectat problema cu marcajele 15 (ani - n.r.) şi cu 12. Am introdus avertizări la fiecare oră fixă „cu acordul părinţilor”. Le repetăm ca să fie mai limpede şi mai clar pentru telespectatori”.

Monica Gubernat: „Mare atenţie la teleshopping, mai ales pe produsele acelea medicale, naturiste”.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • boro boro
    Este simplu. Acest post va dispărea când va avea audienţă 0 %. Restul sunt poveşti. Avem alternative, trebuie să le folosim.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Ce pretentii sa ai de la manelari si cocalari? Interesant de remarcat, totusi, este faptul ca au invatat sa scrie si incearca sa-si exprime opiniile. Este un progres.
  • iopo iopo
    Sa fim seriosi. Nu scapi de cocalari si pitipoance desfiintand un post TV. La fel cum prohibitia a crescut consumul de alcool. In schimb poti sa educi si sa oferi alternative. Fiecare alege ce vrea. Degeaba incerci sa bagi pe gat muzica clasica manelistilor.
  • Tabloidus Tabloidus
    Pai se poate folosi telecomanda pentru a comuta pe Maruta.
  • mad79 mad79
    cultura vs subcultura stimati Teo,Mile!
    Cam asta e diferenta intre cele 2 posture.
    Civilizatia europeana s-a cladit pe muzica lui Betthoven,Mozzart,Paganini,nu pe cea a lui Guta,Minune si Copilu de aur al purecilor!
  • mile mile
    corect
  • mile mile
    cine te pune sa te uiti , mie imi e indiferent
  • Teo Teo
    Fiecare cu plăcerile lor.
    Nici eu nu suport muzica de pe MEZZO TV si nu as putea asculta o secunda acele melodii.
  • Patrik Fecheta Patrik Fecheta
    Clar... 2 posturi de manele pe must carry. Ce mizerie!
  • Moromete Moromete
    N-am scapat de cocalari si pitipoance ! "Multumim" ConsiliuluiNationalAl Incompetentei !

Trimite un comentariu

sus