Skip to main content

Totul despre Prima TV! Mondenii, relansaţi de Andrei Boncea. Click, emisiune de seară. Jurnale TimesNewRoman.

 

luciu la mondenii
Mondenii vor fi relansaţi, într-o formulă de care se ocupă Andrei Boncea, ex MediaPro Pictures

Publicitate

EXCLUSIV. Prima TV se relansează în martie cu o grilă complet nouă.
Paginademedia.ro vă prezintă, în exclusivitate, noutăţi din programele postului de televiziune, după ce a fost preluat de Cristian Burci.

Prima TV îşi va păstra poziţionarea ca post de divertisment, într-o variantă “resuscitată”, în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacţiile din grupul Adevărul (Click, Dilema veche, Historia, Ştiinţă şi tehnică) şi show-uri relansate.

Chestiunea zilei cu Florin Călinescu urmează să intre din toamnă, dar realizatorul ar putea implicat şi în procesul de relansare a postului de acum, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Andrei Boncea se va ocupa de două producţii la Prima TV. Este vorba de un sitcom nou – Dolce Vita şi de emisiunea Mondenii, care va fi relansată.

Tabloidul Click va realiza o emisiune zilnică de seară. Cine prezintă, în continuare. Dilema veche va avea un program în weekend.

Intră în grilă formate noi, precum Ce gândesc femeile, Căsătoriţi din prima şi un fel de America’s funniest video. Ies Ştefan Stan (Killer Karaoke) şi serialul Iubiri secrete.

Pe larg, ce râmăne şi care sunt noile emisiuni, în continuare, în exclusivitate:

Click, program tabloid în weekend. Andrei Pleşu şi echipa Dilema veche ţin duminica la prânz

Redacţiile publicaţiilor din grupul Adevărul se vor ocupa de mai multe emisiuni la Prima TV.

  • Postul va avea în fiecare seară a săptămânii (mai puţin în weekend) o emisiune realizată de redacţia tabloidului Click. Emisiunea, care se va numi chiar Click, va fi difuzată de la ora 22.30 şi va fi prezentată de Diana Bart şi Alexandru Constantin.
  • Echipa Dilema veche va realiza, duminica, la prânz – Cafeneaua veche. “Ne dorim să dezvoltăm un produs mai larg legat de Dilema veche, să fie un concept integrat cultural, intelectual”, spune Cristi Burci. Legat de conţinutul emisiunii: “Strategia îi aparţine boardului editorial de la Dilema Veche. Ei stabilesc ce se întâmplă în emisiune. Se vor discuta topicurile săptămânii”, a continuat Burci.
  • Revista Historia va produce o emisiune în weekend. Tot la sfârşitul săptămânii va fi şi un program produs de echipa publicaţiei Ştiinţă şi tehnică.

Noi formate: Clipuri haioase cu premii pentru telespectatori, Căsătoriţi din prima şi Ce gândesc femeile. Jurnale cu TimesNewRoman

Noua grilă aduce noi formate la Prima TV:

Ce gândesc femeile. După amiaza, de la 16.30, va intra emisiunea Ce gândesc femeile, un program în care patru femei comentează diverse teme. Patru tinere obişnuite, cu vârste între 20 şi 25 de ani, vorbesc timp de jumătate de oră despre subiectele zilei, dar şi despre lifestyle sau alte teme. Tinerele – patru tipologii diferite - au fost alese în urma unui casting.

Romanian’s funiest videos. O altă noutate este un show cu clipuri haioase, de tipul America’s funniest videos. Telespectatorii vor posta filmuleţe home-video pe site-ul Prima TV. În fiecare lună, se va acorda un premiu de 10.000 de lei pentru cel mai bun clip, iar anual se va da un mare premiu de 100.000 de lei.

Căsătoriţi din prima. Un format reality care se va regăsi în noua grilă de programe este Married at first sight. Formatul internaţional a fost tradus Căsătoriţi din prima. Este un format tip reality-show în care sunt urmărite trei cupluri. Fiecare cuplu nu s-a cunoscut până în faţa ofiţerului stării civile.

Jurnal TimesNewRoman. În weekend vor fi programate şi două jurnale satirice, realizate de echipa de la site-ul de profil TimesNewRoman.

Ce rămâne din vechea grilă? Cronica, Schimb de mame şi Trăsniţii. Ştefan Stan şi Killer Karaoke nu continuă. Ce se întâmplă cu Cireaşa de pe tort

O parte a programelor Prima TV se vor regăsi şi în noua grilă, care intră pe post la începutul lui martie, dar alte show-uri ies de pe post. Astfel, rămân în grilă Cronica cârcotaşilor, serialul Trăsniţii şi emisiunea Schimb de mame.

Una dintre ieşiri este Killer karaoke. Formatul prezentat de Ştefan Stan (Vocea României), în care concurenţii încercau să cânte în timp ce erau supuşi la diverse probe, nu va mai fi pe Prima TV. Nici serialul Iubiri secrete nu se regăseşte în noua grilă.

  • Cireaşa de pe tort continuă, dar va avea un alt prezentator, după plecarea lui Horia Vârlan la Antena 1, unde face show-ul culinar cu copii.

În proiect este şi emisiunea Poliţia în acţiune (care a mai fost în grila Prima TV, pe vremea lui Cristian Sabagh). Prezentatorul nu a fost încă stabilit.

  • Ştiri: Programele informative vor fi realizate împreună cu echipa ziarului Adevărul. Pe lângă ştirile de la ora 18.00, vor fi introduse noi jurnale, la ora 13.00 şi la 0ra 16.00.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alyn Alyn
    Asta cu sigla e chiar ultima problema...
  • mihai mihai
    Corecta observatie . La Prima niciodata nu se respecta orele de difuzare decat in cazul stirilor . E jenant !
  • villy villy
    In '97 Prima A vrut sa fie exact ca si ProTv dar nu a putut, sa vedem acum. Totusi Prima are deja 2 nume importante Boncea si Calinescu.
  • fgxgv fgxgv
    mi se pare mie sau prima tv va fi de fapt noul protv? in conditiile in care eu nu ma uit la niciun post din grupul antena si cum pro tv se stinge incet incet, nu am altceva de facut decat sa aleg divertismentul de la prima tv. oricum ma uitam la mondenii, o sa ma uit si la timesnewroman, si la emisiunea historia. evident, o sa evit si pe viitor cronica carcotasilor, asa cum fac dupa uciderea a 3 oameni de catre huidu.
  • iod iod
    Cel mai important: sa respecte orarul anuntat. E aiurea sa vrei sa te uiti la ceva si sa constati ca a inceput mai repede si au pierdut primele 10 minute. Sau invers. Sa astepti cate 15-20 de minute pana incepe emisiunea anuntata. Asta e boala veche la Prima.
  • mile mile
    exact ca pro tv
  • CATALIN CATALIN
    Este salutabila schimbarea, de grila dar sa revina la sigla veche cea galbena aurie cu cercuri albastre era mult mai faina si relaxanta aceasta unde este un; P'', pe fundal rosu este foarte obositoare si creaza o stare de iritare la anumite persoane cu o anumita sensibilitate. de asemenea daca ar aduce si niste seriale americane noi care au avut mult succes ar fi grozav in loc de shouri de doi bani gen cancanuri .
  • maria maria
    Dar Mi-s Fata de la Tara? Sa ai singurul format romanesc vandut in strainantate si sa nu il introduci in grila?! Sau poate ca il pastreaza pentru la toamna, cand o fi lupta mai grea. (:
  • Andrei Andrei
    Iese 'Iubiri secrete' ? Pai...la sfarsitul anului tocmai ce anuntau ca ne revedem in primavara..
    Se vor muta cumva pe alt post? Stie cineva ceva?
  • Mercurius Mercurius
    Nu stiu si nu cred ca Prima TV va sparge tiparele cu noile productii si schimbari. Cel mai ciudat, din ce am citit, mi se pare buletinul informativ pus la ora 16.00. Inteleg ca vor sa se intersecteze cu observatorul antenei, insa la ora 18.00 au principalul program de stiri, iar timpul dintre cele doua va fi foarte apropiat. Ma face sa ma simt ca si cum as urmari un post dedicat stirilor (a3, rtv, b1, etc.), intrerupt doar de 2 emisiuni de tip talk-show. Ca sa fiu in continuare critic (cu toate ca nu am nimic cu prima tv) insa audientele Focusului 18 nu cred ca vor creste chiar daca vor avea in echipa jurnalisti de la adevarul . De ce? Simplu, romanii vor prefera sa priveasca in continuare scandalul si "exclusivitatile" Antenei1 si Pro Tv-ului. Sa nu uitam ca a1 a incercat toate variantele in intervalul orar 17-19 si pana nu a introdus emisiunea de tip tabloid, audienta era cu mult sub cea a Pro-ului, in vremea Teo.
    Ce mi se pare ok, pastrarea emisiunii "Cireasa de pe tort", sper ca in vechiul format, schimband doar bucatarul sef. Iarasi un lucru pozitiv emisiunea "Chestiunea zilei", macar ei sa schimbe emisiunile night-show, si sa nu mai vad manelisti si pitipoance cat e noaptea de lunga. Sunt iarasi curios cum se vor realiza emisiunile de week-end, putin cam riscante pentru 2 zile de relaxare.
  • Alex Alex
    Daca schimba putin sigla , calitatae imaginii si formatul (16:9) e si mai bine

Trimite un comentariu

sus