Skip to main content

Vedeta celui mai nou serial de supravieţuire de pe Discovery vine în România

 

Joel Lambert - Discovery Channel - ManhuntJoel Lambert, gazda celei mai noi emisiunii de supravieţuire de pe Discovery Channel, Manhunt, vine în România pe 28 februarie.

Publicitate

Serialul Manhunt va avea premiera, în România, pe 2 martie (duminică), de la ora 22.00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Fostul lupătător al marinei americane, specializat în misiuni de supravieţuire şi evadare, va participa în premieră mondială la un joc "de-a şoarecele şi pisica", care se va desfăşura pe străzile Capitalei.

Evenimentul de promovare a noului serial de supravieţuire este organizat de Discovery Networks cu sprijinul UPC România.

Cum se va desăşura urmărirea lui Lambert prin Bucureşti şi cum pot participa românii la "misiune"

CAMPANIE INTERACTIVĂ. Cei care vor să participe la urmărire se pot alătura uneia dintre cele trei echipe formate din "forţe speciale", care îl vor vâna pe Joel.

Astfel, oricine le poate da o mână de ajutor online urmăritorilor, devenind parte a "creierului" care le va da indicaţii despre localizarea lui Joel pe teren.

Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe website-ul www.bucharestmanhunt.discovery.ro până pe 28 februarie inclusiv.

Pe parcursul urmăririi, participanţii vor putea fi alături de Joel şi de “trupele speciale” prin intermediul camerelor care vor filma întreaga acţiune şi o vor transmite live prin video streaming pe website-ul dedicat campaniei.

Competiţia are şi premii - 3 dispozitive GPS Garmin MAP 62 care vor fi acordate prin tragere la sorţi fanilor care se vor înscrie în competiţie.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    vine sa vada cum se poate supravietui cu 350 le lei pensie? sunt uimiti ca batranii romaniei continua sa traiasca desi s-au facut toate demersurile sa moara? poate se mai taie niste copaci in cinstea astuia si pe urma face o editie cum sa respiri cand nu mai ai ce respira!

Trimite un comentariu

sus