Skip to main content

VIDEO. Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-aţi premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

 
VIDEO. Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-aţi premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

Screen shot 2014-02-26 at 2.50.33 AM
Adrian Sârbu, pe scena Ateneului

Publicitate

Discursul lui Sârbu la Ateneu. Mesaj cu substrat dat de Adrian Sârbu pe scena de la Ateneul Român, unde a primit premiul pentru excelenţă pentru 20 de ani de televiziune din partea IAA – International Advertising Association.

Apreciez că îmi acordaţi acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate”, a spus Adrian Sârbu în discursul de mulţumire, pe care Paginademedia.ro vi-l prezintă în continuare.

E cool să fii tânăr până la moarte”, şi-a început Adrian Sârbu discursul de mulţumire, într-unul dintre puţinele momente în care apare în astfel de ipostaze.

Motivaţia premiului: "Pentru vizionarismul şi leadershipul cu care a construit cel mai complet şi mai profesionist trust de media din România, pentru dorinţa de a fi mereu un innovator, pentru sutele de profesionişti pe care i-a format şi i-a inspirat, în cei peste 20 de ani."

E ceva ce ne uneşte. Un slogan: Gândeşte liber. Este un slogan care ne uneşte cu nişte oameni cărora aş dori să le mulţumesc, dar nu-i cunosc”, a continuat Sârbu. Un discurs despre puterea sloganelor, în care a trecut în revistă creatorii neştiuţi ai celebrelor “Daţi un leu pentru Ateneu” ("o clădire datorată unui act de comunicare")" şi “Ole, Ole, Ceauşescu nu mai e.”

Discursul lui Adrian Sârbu, în continuare, plus înregistrarea video:

"E cool să fii tânăr până la moarte.

Apreciez că îmi acordaţi acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate. O să încerc să nu vă dezamăgesc.

Este ceva ce ne uneşte. Un slogan, se numeşte Gândeşte liber. Este un slogan care ne uneşte cu nişte oameni cărora aş dori să le mulţumesc, dar nu-i cunosc. Unul dintre ei sau unii dintre ei sunt cei care au inventat headline-ul “Daţi un leu, pentru Ateneu”. Suntem aici, în această clădire care există datorită unui act de comunicare: Daţi un leu pentru Ateneu. Deci ai de ce să crezi că industria comunicării poate să schimbe ceva.

Aş vrea să mulţumesc unora, unuia, care, înainte de 89, făceau comunicare să ne ţină în viaţă. Pot să vă amintesc doar o celebră formulă, legată de un celebru commercial, trei cuvinte: Fosfodent, părinţii, dinţii. Şi era doar una dintre ele.

Aş vrea să mulţumesc, de asemenea, unora pe care nu-i cunosc şi cărora le datorăm că suntem aici, celui sau acelora care au creat sloganul Ole, Ole, Ceauşescu nu mai e.

Şi aş vrea să vă mulţumesc tuturor celora de aici care în ultimii 25 de ani aţi investit viaţă, creativitate, energie şi pe care v-am regăsit într-o formă sau alta pe Facebook sau pe străzi, creând şi promovând alte slogane. Mulţumesc!"

Discursul lui Adrian Sârbu la Premiile IAA. Video: Paginademedia.ro:

IAA a acordat aseară, la Ateneul Român, premiile de excelenţă în media şi publicitate. Printre premianţi au fost Mihail Vârtosu, Petre Barbu, Moise Guran, Sorin Psatta, Andi Moisescu, Lucian Mândruţă şi Claudiu Pândaru, Smiley şi Pavel Bartoş.

Lista completă a premiilor IAA 2014, AICI.

Proiectul Paginademedia.ro este unul dintre laureaţii de anii trecuţi ai IAA, primind Premiul de excelenţă IAA la ediţia din 2011. Detalii, AICI.

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marin marin
    ADRIAN SÂRBU NU A FĂCUT BANI PE SPINAREA LUI ION ŢIRIAC. A FĂCUT BANI PE SPINAREA GUVERNELOR ŞI ORGANELOR ORGANIZATE ALE UNEI REPUBLICI , CARE VREMELNIC, SE MAI NUMEŞTE ROMÂNIA. ORICUM ORGANELE ORGANIZATE ALE STATULUI ROMÂN DESTRĂ-FĂRĂMIŢAT ÎN 89 DE LIDERUL ILICI, L VOR CERCETA ŞI PE ACEST OM DIN AFARA LEGII ŞI ÎL VA PĂSTRA PENTRU URMĂTORII 20 DE ANI LA RĂCOARE SĂ SE ODIHNEASCĂ DE ATÂTA COMUNICARE. ASCULTAŢI ŞI NU MĂ ÎNJURAŢI SAU ÎNJURAŢI PENTRU CĂ NU SUNTEM FRAŢI ! OLE ! OLE ! OARE SÂRBU UNDE E ?????????????????
  • mihai mihai
    Esti cu capu rau, serios! Sigur a furat si a facut bani din scamatorii, ca majoritatea cu bani. Nu zic ca a revolutionat TV-ul, dar a adus tehnologie buna, iar umorul el a fost primul care l-a aratat pe TV, asa ca nu mai manca c....t ca te uitai la Garcea, ipocritule!
  • Marius Marius
    Adrian Sarbu, acest securist care in seara de 22 decembrie 1989 era "emanat" de "revolutie" direct in sediul CC. Mai sa fie, ce coincidenta! Mi-e sila!
  • adrian adrian
    romanii au fost siliti sa se uite la manelisti, pupeze, pentru ca daca nu erau astfel de emisiuni, ei ar fi mers la teatru
  • Elena Elena
    Imi pare rau de canalul PRO TV, a fost cel mai adevarat, cel mai bine organizat, cu el am inceput noua epoca. La acest canal am vazut occidentul, admiram profesionalismul. Dl Adrian Sarbu a deschis drmul pentru celelalte canale tv copiind foarte multe formate de emisiuni, dar tot erau lideri de audienta. Sunt curioasa ce se va intampla, nu vreau sa dispara, sa ramana la fel de bun, este si acum televiziunea de suflet.
  • Ionu Constantin Ionu Constantin
    A, sa nu uit: emisiunea Teo de la ProTV.
  • Ionu Constantin Ionu Constantin
    Da, nu se chema Teo Show, se chema Teo. Altceva mai ai de observat? Altfel, te invit sa stai pe margine, daca nu ai de spus nimic constructiv.
  • zomir zomir
    erata: " ca multi ani oameni" trebuia sa fie "ca multi alti oameni" (cu scuzele cuvenite)
  • zomir zomir
    Adrian Sarbu a deschis un drum. Drumul ala se construieste in fiecare zi. Nu poti invinui un singur om pentru aiureala de trafic de pe drumul inceput de el. Ca multi ani oameni care au muncit in imperiul sau as putea gasi destule sa-i reprosez - dar bunul simt ma opreste pentru ca, spre deosebire de el, eu nu prea am cu ce ma lauda! Personal ii recunosc un mare merit: daca sanatatea il ajuta, s-ar putea sa mai deschida un drum pentru urmatorii 20 de ani... Va bagati?
  • doru doru
    Tare aceasta informatie daca se si verifica... si ce e ? Conteaza? Inca platim si vom mai plati si alte facilitati fiscale oferite marilor oameni care au ingenunchieat Romanica... urmeaza TVR... si lista se poate extinde...
  • Eladio Carnariu Eladio Carnariu
    Iti amintesti prost din start.
    Teo show nu a fost niciodata la acasa.
    Si cu mentiunea asta te invit sa iti revizuiesti amintirile inainte de a scrie ceva public.
  • George George
    Adrian Sarbu a primit un premiu. Premiul este oferit simbolic... mai mult de curtoazie. Cine este mai bun? Depinde din ce punct de vedere vorbim. Daca nu stiti inca, in media rezultatele sunt obtinute de echipe care se formeaza si reimprospateaza cu o viteza fantastica. Adrian Sarbu este doar un nume asociat cu performanta a mii de oameni care si-au adus aportul mai mult sau mai putin. Daca privim castigurile, cred ca Adrian Sarbu a stiut sa castige pentru el si pentru apropiati ai lui. In afaceri moralitatea clasica nu se aplica. Pentru ca tu sa castigi... altul trebuie sa piarda. Il acuzati de imoralitate? Da! Probabil ca a fost foarte imoral. Il acuzati de ilegalitate? Daca ar exista dovezi care sa fie puse intr-un dosar judecatoresc sunt sigur ca sunt multi dusmani care l-ar inchide repede pe Adrian Sarbu. Din pacate pentru notiunea de morala sunt aproape sigur ca majoritatea celor care critica aici ar fi foarte bucurosi sa primeasca o oferta buna de colaborare din partea lui. In momentul ala si-ar calca relaxat pe inima.
  • Relu Relu
    Adrian Sarbu nu este operator ci regizor asa ca nu mai inventati aiurea!
  • radu radu
    Sarbu e un propagandist politic "liber" al fostei televiziuni romane "libere" (care era chiar sub ocupatie armata dar ei ziceau ca e libera). Cum de-a ajuns asta dintr-un simplu operator tv de la asa zisa revolutie in ditamai mogulul chiar in timpul PSD?
  • aura aura
    Si de ce spui nene asa? Esti unul din cei cu care a furat CME-ul. Bravo tie !

Trimite un comentariu

sus