Skip to main content

VIDEO. O trupă de rock alternativ a lansat o piesă despre Radio Guerrilla: "Nu se termină aşa"

 

Bogdan Serban, în videoclipul piesei "Nu se termină aşa"

Publicitate

Trupa românească de rock alternativ Toulouse Lautrec a lansat recent o piesă "despre Radio Guerrilla".

Melodia se numeşte "Nu se termină aşa" şi a fost în primă audiţie în emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Şerban, difuzată luni (17 februarie), pe Radio Guerrilla, post care emite de câteva luni doar online.

"Piesa are titlu premonitoriu şi este dedicată prietenilor dragi din Radio Guerrilla”, au spus membri trupei Touluse Lautrec, în emisiunea lui Bogdan Şerban, de la Guerrilla.

Videoclipul piesei "Nu se termină aşa" a fost filmat în studioul Radio Guerrilla, de la Casa Presei Libere, alături de o parte din echipa postului. Printre aceştia se numără şi Liviu Mihaiu şi Bogdan Şerban.

http://www.youtube.com/watch?v=UG8MVlw2kxE

Ce au mai spus cei de la Toulouse Lautrec, despre piesa dedicată Radio Guerrilla?

"Piesa NU SE TERMINĂ AŞA este despre RADIO GUERRILLA. Considerăm că e o mentalitate şi un mers normal într-o ţară care n-a mers normal până acum. Piesa este despre viaţă, în general, şi despre dragoste, în particular. Pentru noi, nu se termină aşa chiar dacă se termină aşa. Piesa are titlu premonitoriu şi este dedicată prietenilor dragi din Radio Guerrilla”, au declarat cei de la Touluse Lautrec, potrivit site-ului radioguerrilla.ro.

Din Videoclipul trupei Toulouse Lautrec

Emisiunea Guerrilive Radio Session cu Bogdan Serban este difuzată în fiecare zi de luni, de la ora 18.00, la Radio Guerrilla (audio – www.eliberadio.ro şi video - www.fb.com/radioguerrilla)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus