Skip to main content

VIDEO - SpotON. Ramona Bădescu, noua vedetă Gerovital

 

Ramona Badescu

Publicitate

Ramona Bădescu este noua apariţie în reclamele la crema Gerovital, Novocalim se adresează celor care se uită la reclame, iar Primola îi învaţă pe telespectatori cum să nu-şi împartă ciocolata.

Paginademedia.ro prezintă în conitnuare noutăţile publicitare ale zilei de joi, 20 februarie. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  •  Ramona Bădescu devine noua imagine Gerovital, după Alina Chivulescu.
  • Medicamentul Novocalmin îşi face reclamă în mize de noapte. „Dacă te uiţi la reclame la ora asta ceva nu e bine. Înseamnă că ai nevoie de el”, spune mesajul spotului, cu un fundal de muzică populară: „Ioane, Ioane, toată lumea doarme, numai eu nu pot să dorm”.
  • Primola, într-o campanie despre cum să nu împarţi ciocolata. O soţie îi face soţului o farsă pentru a scăpa de el din casă. Ea rămâne pentru a-şi savura ciocolata,

În continuare, spoturile obţinut cu sprijinul AlfaCont: 

Ramona Bădescu

Novocalmin

Primola

Nesquick

H&M

Magne

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Si Andreaua Marin a ramas la reclama pentru patrunjel uscat...
  • nadia nitov nadia nitov
    poate invata sa vorbeasca corect romaneste ca asta ma enerva cel mai mult cand avea emisiune pe tvr1, ca vorbea ca dracul romaneste! parca e fotbalist nu om de televiziune! doar ca aia au cateva clase primare...

Trimite un comentariu

sus