Skip to main content

Andreea Esca: "Nu am de gând să plec de la Ştirile Pro TV"

 

andreea esca paginademediatv"Au plecat foarte mulţi oameni deosebiţi, dar eu nu am de gând să plec de la Ştirile Pro TV", a declarat Andreea Esca, pentru Click!.

Publicitate

Declaraţia acesteia vine în contextul în care în ultima perioadă trustul MediaPro a trecut printr-o serie de schimbări, unele implicând plecarea unor angajaţi vechi, precum Maria Apostol (Marketing&Corporate Affairs Director Pro TV), sau a unor vedete precum Horia Brenciu, jurat la Vocea României, dar şi a echipei de la Serviciul Român de Comedie.

Andreea Esca, pentru Click:

"Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulţi oameni deosebiţi, dar eu nu am de gând să plec de la Ştirile Pro TV. Aici am devenit cine sunt. În ciuda schimbărilor, jurnalul de ştiri a rămas acelaşi. Are aceeaşi politică editorială şi aceiaşi oameni care lucrează pentru el. De asemenea, structura de producţie a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeaşi echipă cât de mult se poate. Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face ştiri nu se va schimba", a declarat Andreea Esca, luni seara, la decernarea Premiilor Gopo, pentru ziariştii Click!.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gicu gicu
    de ce sa plece, tocmai acum cind isi ia salariul intreg?
  • Alexx Alexx
    Corect! Ultimii plecati de la Prosteve vor fi Esca si Jason Statham!!!
  • vlad vlad
    Cat de penibil poti fi. Nu vezi ca Antenuta ta e pe rapa ?
  • Dana Dana
    Din păcate, in tara, pro TV- ul are cele mai slabe echipe. Si asta se vede la TV. Bune ca încă nu au exact greii din București: Tanase, buhnici, Cristina Jurca, Paul Angelescu, Ovidiu oanta.
  • Suleymann Suleymann
    Nu ai de gand sa pleci de la stirile ProsTeve? Nu-i nimic, te vei duce de rapa odata cu stirile si cu compania. Va fi un dezastru pentru rampa de lansare a prompteristelor de serviciu dar nu conteaza.
  • ProTV Sucks Hard ProTV Sucks Hard
    Stirile ProTv?:))))) sunt un mix de RetardTV+OTV+CanCanTv+Manele TV :))))))
  • Synned Synned
    Ar fii pacat ca sa se destrame oamenii care lucreaza la StirileProTv!
  • Marius Marius
    Stirile ProTV sunt cele mai bune din Romania. E o realitate. Serioase, echidistante, spectaculoase. Plus ca au cele mai bune echipe in judete. Ne uitam la aceeasi stire la Pro si la alte televiziuni si vedem diferenta - de la ce personaje apar, la intrebari si imagini.
  • arcadefire arcadefire
    Eu cred ca ati gresit titlul, serios. Corect era asa:

    Andreea Esca: "Nu am UNDE DREACU' sa plec de la Stirile Pro TV"

Trimite un comentariu

sus