Skip to main content

Antena Internaţional, sub aripa Antenei 3. CNA a aprobat trecerea postului de la compania Antena Group la televiziunea de ştiri

 

antena international

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat cererea Antena Group de cedare a licenţei Antena Internaţional către societatea Antena 3 SA. Postul Antena Internaţional, disponibil pentru românii din diaspora, preia, în grila sa, parte din programele Antenei 3, Atenei 1, Antenei Stars şi Euforia.

Ce preia de la Antena 3, au întrebat membrii CNA. „Talk-show-uri, anumite buletine informative, emisiuni dezbateri pe teme politice, economice, sociale”, a declarat reprezentanta postului.

Narcisa Iorga: Care ar fi motivaţia acestei cedări?

Reprezentantul postului: Pentru că Antena Internaţional are o strategie editorială care se bazează pe o justă şi echitabilă între interesul pentru emisiuni de ştiri şi dezbateri politice preluate de la Antena 3, dar şi cele de divertisment preluate de Antena 1, Antena Stars şi Euforia TV. Avem foarte multe cereri ale telespectatorilor din străinătate care doresc mai multe informaţii şi să aibă mai multe detalii cu privire la realitatea imediată din România. Trecând sub Antena 3, Antena International ar putea să aibă o comunicare mai dinamică cu publicul său prin preluare în sistem live a programelor de breaking news de la Antena 3, prin programe de dezbateri preluate live.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus