Skip to main content

Azi încep Cireaşa de pe tort fără Vârlan, la Prima TV, şi Junior Chef cu Vârlan la Antena 1. MasterChef, săptămâna viitoare

 

Cireasa de pe tort cu Dezbracatu

Publicitate

Săptămâna începe cu mai multe premiere pe televiziuni. În această seară ia startul Junior Chef, emisiunea cu copii de pe Antena 1, în care Horia Vârlan este jurat, iar Prima TV îşi lansează astăzi grila de primăvară, cu Cireaşa de pe tort, în varianta cu Dezbrăcatu şi Chef Remus Nica.

Prima TV vine azi şi cu alte premiere, precum emisiunea de seară Click!, inspirată de titlul tabloidului din portofoliul Adevărul Holding, grup deţinut de Cristian Burci, cel care este şi patronul Prima TV.

Noul sezon al emisiunii Cireaşa de pe Tort este prezentat de această dată de Dezbrăcatu' (Codruţ Kegheş, de la Cronica Carcotasilor) şi Chef Remus Nica. Show-ul culinar de la Prima TV a fost prezentat până acum de Horia Vârlan.

Cea de-a treia emisiune culinară a sezonului - MasterChef - program care a înregistrat cele mai bune audienţe anul trecut (locul IV în topul naţional al emisiunilor de divertisment, realizat de Paginademedia.ro), începe săptămâna viitoare, marţi, pe Pro TV.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, noile producţii TV care au premiera astăzi.

Antena 1 lansează Junior Chef, cu Horia Vârlan şi Marius Florea Vizante în juriu şi Roxana Ionescu prezentatoare

20.30. Junior Chef, show-ul culinar cu copii începe astăzi la Antena 1. Din juriul emisiunii Junior Chef fac parte Anca Lungu (27 de ani), Horia Vârlan (51 de ani) şi Marius Florea Vizante (41 de ani). Roxana Ionescu este prezentatoarea noii emisiuni culinare. Emisiunea debutează la Antena 1, în această seară, începând cu ora 20.30.

Prima TV îşi lansează grila de primăvară cu şase premiere 

  • Ora 16.30. Ce gândesc femeile este o nou emisiune în care protagoniste vor fi patru tinere Diane, Sabrina, Diana şi Raluca ce vor purta conversaţii pe diferite subiecte. Diane, fire artistică, este activă şi non-conformistă. Sabrina, preocupată de idealul de viaţă zen şi fascinată de cultura japoneză, echilibrează comunicarea. Diana, temperamentală, este curioasă din fire şi îndrăgostită de lectură, iar Raluca, visătoare dar nu naivă, cucereşte cu un umor dezarmant. Emisiunea va debuta din 10 martie si va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16.30.
  • Ora 17.00. Prima TV lansează astăzi noul sezon al emisiunii Cireaşa de pe Tort, prezentat de această dată de Dezbrăcatu (de la Cronica Cârcotaşilor) şi Remus Nica. Noua variantă a emisiunii Cireaşa de pe tort va fi difuzată, de luni până vineri, în intervalul 17.00 - 18.00.
  • Ora 19.30. Râzi şi câştigi emisiune prezentată de Dan Finţescu, se lansează astăzi şi va fi difuzată zilnic, de luni până vineri de la ora 19.30. Cei care trimit clipuri pot câştiga premiile în bani. În fiecare lună cel mai votat filmuleţ va fi premiat cu 10.000 de lei, iar la finalul anului, materialul video care a adunat cele mai multe voturi va fi remunerat cu 100.000 de lei.
  • Ora 20.00. Serialul Trăsniţii, cel mai longeviv sitcom, va reveni din începând de astăzi cu un nou sezon. Serialul va fi mutat la ora 20.00 şi va fi difuzat de luni până vineri.
  • Ora 22.30. Emisiunea Click, una dintre noutăţile postului, va fi prezentată de Alexandru Constantin şi Diana Bart, cei care prezentau Focus Monden. Emisiunea va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 22:30.
  • Ora 20.30. Prima TV lansează astăzi o emisiune despre lumea întunecată a criminalităţii. Echipele emisiunii 112 - Poliţia în acţiune urmăresc pas cu pas misiuni palpitante şi periculoase, în care oamenii legii intervin pentru a apăra viaţa, proprietatea şi siguranţa cetăţenilor. Incursiunea în viaţa sumbră a clanurilor interlope şi a traficanţilor de droguri este condusă de Mihai Ursu, jurnalist cu aproape două decenii de experienţă.

Kanal D lansează un nou reality-show

  • Ora 15.45. Vacanţă şi terapie, un nou reality-show, în care protagoniştii beneficiază de servicii medicale şi o călătorie la Istambul. Emisiunea debutează astăzi, începând cu ora 15.45.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ofticatu Ofticatu
    Nu imi place noul format al ciresei!!!! Il vreau inapoi pe horia!!! Acum e o abureala de proasta calitate.... Ce vedete sunt alea invitate? Eu nu am auzit de 80% dintre ele! Cireasa de pe tort a devenit o emisiune cu si despre ratati
  • micii omuleti micii omuleti
    remus nica e un tip misto, patron de pub in centrul vechi si de restaurant... Sa il pui ca Chef e cam mult, plus ca se va plictisi omul... e pe golaneala, gagici si business. Face dl. Burci alegeri pe termen scurt.
  • Mihai Mihai
    Ar fi fost un debut misto daca Dezbracatu gatea pt prima emisiune . Sau in prima serie de invitati . E timpul sa faca si altceva decat ii spune Huidu sa faca
  • Andreea Submarin Andreea Submarin
    "ISTAMBUL"? Ce oras e asta, ingnorantilor? Poate vreti sa spuneti ISTANBUL.
  • GAVRILACHE GAVRILACHE
    Am visat ca in lupta dintre constiinta si bani, uneori, castiga constiinta! Aiurea! Niciodata! Iata ca un alt personaj pe care-l indrageam, Horia Varlan, se duce dupa bani, adica acolo unde e cireasa mai mare! Cui ar trebui sa-i fie rusine mai mult : lui, fiindca doarme linistit, cu un mar in gura, pe un pat de iahnie de fasole, sau mie ca visez numai prostii?
  • napster1 napster1
    Daca Burci vrea audienta trebuie sa faca curatenie prin tara. Prima TV nu se poate vedea integral.
    De ex acum nu se pot vedea emisiunile Ce gandesc femeile si Cireasa de pe tort. La 15:56 a intrat peste un film emisia Prima TV Iasi. La fel nu se va vedea matinalul Prima Tv si emisiunile din weekend.

Trimite un comentariu

sus