Skip to main content

Ce avere are Stelian Tănase, şeful interimar al TVR

 

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

O casă şi un teren intravilan în Bucureşti, dar şi o colecţie de tablouri, icoane, tapiserii şi mobilier de epocă în valoare totală de 191.000 de euro, reprezintă averea şefului interimar al TVR, Stelian Tănase, potrivit Mediafax, care citează declaraţia sa de avere.

Stelian Tănase deţine un teren intravilan de 245 de metri pătraţi în Bucureşti, dobândit în anul 2000 prin cumpărare, dar mai are şi o casă de locuit în Bucureşti, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 324 de metri pătraţi (98 de metri pătraţi suprafaţa construită la sol). Casa a fost dobândită prin cumpărare în anul 2000, iar construcţia a fost finalizată în 2003.

Şeful interimar al TVR are o colecţie de tablouri aparţinând unor autori diverşi, printre care Ion Andreescu, Aurel Cojan, Marcel Iancu, Victor Brauner, Horia Damian, Corneliu Baba, Constantin Piliuţă. Valoarea estimată a acestei colecţii de tablouri este de 150.000 de euro. Tablourile au fost dobândite în perioada 2000 - 2009.

Tănase deţine şi o colecţie de icoane, cu o valoare estimată de 3.000 de euro, patru tapiserii din secolul al XVIII-lea, a căror valoare estimată este de 30.000 de euro, dar şi mobilier de epocă, având o valoare estimată de 8.000 de euro. Icoanele, tapiseriile şi mobilierul au fost dobândite în perioada 2005 - 2007.

Valoarea însumată a sumelor existente în conturile bancare ale lui Stelian Tănase nu depăşeşte 5.000 de euro, potrivit aceleiaşi declaraţii de avere.

Stelian Tănase a încasat o sumă de 48.000 de lei (valoare brută aproximativă), în ultimul an fiscal, de la Universitatea din Bucureşti (Facultatea de Ştiinţe Politice), unde este cadru didactic.

De asemenea, a obţinut o sumă de 2.000 de lei (premiu pentru proză la gala Observatorul Cultural), 500 de euro (pentru susţinerea unei prelegeri la Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi 2013) şi 100 de euro pe lună (valoare aproximativă - încasări aferente materialelor publicitare postate pe blogul personal, prin intermediul Google Adsense).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    a facut averea ca multi alti lingai de la mafiotul vintu, un individ periculos si fara prea multa pregatire dar un mafot de prima clasa, de vintul puscsriasul vorbeam stelica a fost doar un slugoi la fel ca altii gen dinescu acum s-au dus la tvr pentru a suge banii statului ca mafiotul lor e inchis.

Trimite un comentariu

sus