Skip to main content

Competiţiile sportive de pe Dolce Sport, disponibile şi online

 

dolce

Publicitate

Conţinutul Dolce Sport este disponibil, din 14 martie, şi pe DolceTV.ro, portalul video de la Romtelecom, potrivit unui comunicat al companiei.

Indiferent de reţeaua din care accesează www.dolcetv.ro sau utilizează aplicaţia Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmări online competiţii transmise în exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Naţiuni, dar şi Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup şi unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal şi Baschet ale Greciei şi multe altele.

Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Franţei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin sunt, de asemenea, disponibile în portalul DolceTV.ro.

Accesul la conţinutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori accesează aplicaţia Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la COSMOTE România. Cei care se conectează din alte reţele pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonament – 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o lună de acces. Plata pentru accesul la conţinut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Multumesc, Florin...am facut contul usor si imediat s-a rezolvat problema... ptr un abonat nonDolceTV este tare interesant acest site pe care il voi accesa si cu laptopul si cu calculatorul si cu televizorul...pacat ca nu pot vedea si Antenele de pe Dolcetv.ro...ptr ca exista acest site minunat voi ramine, deocamdata, abonat al Romtelecom internet + telefonie fixa...apropo, ai un site tare interesant!!!
  • Catalin Catalin
    Am cumparat aseara pachet sport ptr.1 luna special pentru a vede meciul simonei halep dar ce sa vezi, streamul nu a mers exact in perioada meciului!!!!
    Tipic romanesc.
  • Alex P. Alex P.
    O mare prostie, se pare ca 1,5 euro + tva este pretul pentru o zi si 4 euro + tva pentru o luna, insa daca vrei sa-ti incarci contul, trebuie sa platesti 6.20 €, (5 euro + tva) si de ce? Ce sa vad? niste meciuri pe care le pot vedea la tv? Daca ar veni cu un design atragator, calitate HD si sa nu faca buffering atunci cand e un atac mai interesant intr-un meci, cred ca ar avea destui internauti dornici sa plateasca. Personal citind articolul asta am vrut sa-mi incarc abonamentul, aveam 5 euro pe o cartela, insa cand am vazut ca trebuie sa platesc 6,20 euro, am zis NU. Altii ofera de 3 ori mai multe meciuri si la preturi mult mai avantajoase. So, Dolce TV, cauta-ti om cu experienta in marketing ca actualul face firma de ras.
  • daniel daniel
    cică au luat şi premier league şi bundesliga! am văzut reclame deja după ce văzusem ştirea pe contul de facebook a lui samuilă! vă rog pagina de media să ne spune-ţi şi nouă mai multe despre aceste lucruri.
  • Silpres Silpres
    Trebuie să-ți faci cont în siteul dolcetv.ro, chiar dacă ești abonat Romtelecom. Crearea contului este gratuită. După ce te conectezi din cont nu se mai întrerupe imaginea. Sfat: evită formatul HD dacă n-ai conexiune țăpănoasă și calculator puternic.
    Și dacă te conectezi cu tabletă trebuie să intri în cont ca să nu se întrerupă imaginea.
  • geo geo
    am conexiune internet Romtelecom...siteul se misca destul de slab...si dupa 20 de secunde imaginea dispare si imi cere sa ma autentific...desi, repet, sunt abonat Romtelecom...la nr ala de telefon de contact nu imi raspunde nimeni - un robot zice ca nu imi poate prelua apelul iar asistenta on line nu functioneaza ori nu este activa...pacat....
  • geo geo
    1,5 Euro+TVA pentru o zi ...da nu credeti ca exagerati, domnilor de la Romtelecom sau T-Mobile....nici nu stiu cum sa va mai spun acuma...

Trimite un comentariu

sus