Skip to main content

Conţinutul de pe TVR +, portalul video al Televiziunii Române, disponibil pe tabletă şi mobil

 

Screen Shot 2014-03-14 at 3.58.25 PMEmisiunile TVR pot fi urmărite, începând de astăzi, pe tabletă şi telefonul mobil. Televiziunea Română a lansat aplicaţiile www.tvrplus.ro prin intermediul cărora, orice emisiune sau producţie a Televiziunii Române, va putea fi vizionată, în direct sau înregistrată, pe ecranul tabletei sau al telefonului mobil.

Publicitate

Noile aplicaţii, disponibile pentru sistemele de operare Android şi IOS, preiau întreg conţinutul site-ului www.tvrplus.ro – portalul video al Televiziunii Române.

Odată cu lansarea aplicaţiilor, utilizatorii www.tvrplus.ro îşi vor putea crea un cont pentru a viziona, pe tabletă sau smartphone, secţiunea „Exclusiv TVR+”, portalul unde pot fi găsite momente de aur din Arhiva TVR sau materiale editate special pentru segmentul online.

Aplicaţiile sunt lansate de aceeaşi echipă care a lansat şi portalul TVR Plus, în colaborare cu Direct One, partenerul TVR în dezvoltarea site-ului www.tvrplus.ro.

Pe portalul TVR+, lansat în 12 iunie 2012, utilizatorii pot urmări gratuit, prin webcast, canalele TVR sau înregistrări ale emisiunilor difuzate pe posturile televiziunii publice.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Nu Catalin, nu e moca. Platesti un abonament in fiecare luna. Iti vine pe factura de electricitate, daca nu stiai. Si, atunci cand te duci sa cumperi o ciunga, cam un sfer din banii pe care ii dai se duc la bugetul statului, iar din acel buget al statului pleaca bani si spre TVR. Si mai exista exemple de moduri prin care tu platesti TVR. Deci, nimic nu e moca pe lumea asta. Intr-un fel sau altul tot platesti.
  • Catalin Catalin
    Adica moka? Gratuit?

Trimite un comentariu

sus