Skip to main content

Cuplul Magda Vasiliu - Cosmin Stan, înlocuit la ştirile Prima TV de Andreea Fried

 

andreea_fried-dieta

Publicitate

Principalul jurnal de ştiri de la Prima TV – Focus 18, nu va mai fi prezentat de cuplul Magda VasiliuCosmin Stan. Jurnalul va avea un singur prezentator - Andreea Fried.

De ce s-a făcut această schimbare?

"A fost rezultatul unei analize calitative", a declarat Cristi Burci, proprietarul Prima TV, pentru Paginademedia.ro.

Cine prezintă jurnalul principal de la Prima TV?

Focus 18 va avea un singur prezentator – Andreea Fried. Andreea Fried a venit la redacţia Prima TV din 2007, după ce a fost corespondentul staţiei la Cluj-Napoca. Ulterior, a prezentat Focus Monden şi, în ultima perioadă, jurnalul de la ora 15.00 de la Prima TV. Este într-o relaţie cu Răzvan Enache, fost director de programe al Prima TV şi unul din cei care au lucrat cu Cristian Burci la proiectul de  relansare, de acum, al postului.

Ce se întâmplă cu Magda Vasiliu şi Cosmin Stan?

  • Magda Vasiliu este unul dintre cei mai vechi oameni din echipa ştirilor Prima TV. A venit la Prima TV în 2001, când tot Burci era proprietar (urma să vândă Prima câţiva ani mai târziu).

Ea rămâne, temporar, pe o poziţie de editor la ştirile Prima TV. Proiectele vizează revenirea pe TV pentru noile jurnale ale postului, de la alte intervale orare.

"Magda Vasiliu va prezenta două jurnale în timpul zilei", a declarat Burci.

Deocamdată, singurul jurnal de la Prima TV rămâne cel de la ora 18.00.

“Mă bucur că voi contribui la relansarea ştirilor Prima TV în noua formulă a postului”, a declarat pentru Paginademedia.ro Magda Vasiliu.

  • Cosmin Stan a venit la Prima TV de la Realitatea TV, în primăvara anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici. În acelaşi timp a venit, la Prima TV, şi Melania Medeleanu, care prezintă Focus în weekend.

În prezent, Cosmin Stan este în concediu.

Contactat de Paginademedia.ro, Cosmin Stan nu a comentat schimbările de la ştirile Prima TV: “Nu comentez. Sunt în concediu de odihnă”, a spus el.

"Aşteptăm să se întoarcă din concediu", a completat Cristian Burci în legătură cu Cosmin Stan.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • banatan de pusta banatan de pusta
    O schimbare in bine zice conducerea de la Primatv. Dar parerea mea e ca pierd teren. Cu emisiuni si stiri slabe publicul primatv se reorienteaza. Schimbarea nu e mereu buna,dar deh nici munca de voluntariat nu poti sa faci,principiul corporatiilor,te punem unde avem nevoie,cu munca mai multam pe aceeasi bani,promovare pe preferinte,te umilesc cu decizii nedrepte...ramine optiunea sa pleci,sigur ai undeva ai locul tau,ca in prezent ti locul ocupat pentru altul!
  • Giovanny Giovanny
    In loc sa intareasca brandul Focus ei schimba numele principalului lor jurnal de stiri.
    Sa inlocuiesti o prezentatoare si editoare a stirilor , cu experienta in stiri si televiziune , asa cum este Magda , care este si o prezenta agreabila pe micul ecran, avand o frumusete naturala aparte , e o Mare Eroare Manageriala.
    ce relansare sa faca Prima tv , cand ei sunt batuti sistematic in audiente de National Tv , care nici macar nu investeste bani multi in productii ,filme si emisiuni.Burci ai mari probleme de management in televiziune ,daca crezi ca asa relansezi Prima tv.
  • complicele complicele
    Trist! Este singurul post tv unde urmaresc stirile zilei, datorita profesionalismului cu care d-na Magda Vasiliu isi prezinta stirile. Si d-na Fried este draguta, insa timbrul vocal, prestatia, gesturile, precum si infatisarea vestimentara sunt mai degraba pentru emisiuni de divertisment, nu de stiri. Nu cred ca ati ales solutia cea mai buna privind aceasta inlocuire. Oricum, de cand a aparut si dl. Cosmin Stan in grila, parca nu mai sunt asa de atenta la stiri. Reveniti la vechea formula!
  • Horea Horea
    @ion

    Perfect raspunsul dat pentru puerila ... creola.
  • ion ion
    @creola: pai n-auzi cine e? Este într-o relație cu Răzvan Enache, care e prieten cu burci. Alte informatii despre ea, profesional, sunt total irelevante.
  • daniel daniel
    Prevad ca nici Medeleanu nu va ramane... oricum este un dezastru fata aia... asa ca Magda isi va relua locul in week-end; cu cat mai repede cu atat mai bine pentru audiente...
  • georgiana georgiana
    Da ce ziceti de Huidu? Pana acum il spurca pe Burci pe unde putea si pe Nora Marcovici, dupa ce aceasta a plecat de la radio (unde ii era sefa, de, baiatul "are coloana").
    Acu' ii linguseste din nou, ca de!, produce pe firma lui doua emisiuni pentru Prima TV...
  • arthur arthur
    Profesionism marca Prima,specific romanesc.
    Pile Cunostinte Relatii. Capitalismul de cumetrie al lui Iliescu.
    Cosmin a plecat pentru bani si pentru ca nu isi primeau salariul,acum trage ponoasele. Magda...nu are alte sanse decat sa se "imprieteneasca" cu vreun sef,producator,anturajul lui Burci. Presa noastra e bagata pana la gat in noroi,ca intreaga societate.Laturi ne dati,laturi avem,laturi suntem.
  • Mihai Mihai
    Nu se mai numeste Focus de astazi ci Stirile PRimaTv
  • andrei-constantin andrei-constantin
    poate maine ne dai si audienetel petrisor,la ce a facut cireasa de pe tort,stirile prima tv si mai ales la ce o sa faca trasnitii pt ca i-au mutat la ora 20,multumim !
  • cdr cdr
    Poate se va intoarce inapoi la RealitateaTV, alaturi de Emma Zeicescu, care va intra cat de curand in concediu prenatal si sa o ia cu el si pe Magda Vasiliu. Dar cu Gusa in fruntea postului, sanse 0 . -_-
  • cdr cdr
    Poate se va intoarce inapoi la RealitateaTV, alaturi de Emma Zeicescu, care va intra cat de curand in concediu prenatal si sa o ia cu el si pe Magda Vasiliu. Dar cu Gusa in fruntea postului, sanse 0 . -_-
  • Cori Cori
    "Analiza calitativa" se numeste acum promovarea intr-un post pe criterii de prietenie? Parca scrie clar ca Fried e cu Enache. Uau, ce "coincidenta"!
  • Adi Adi
    Cat de disperat sa fie acest Enache incat sa faca asemena combinatie cand acesta fatuca este gravida in 6 luni???? De ea ce sa mai spun ? Jalnic!
  • creola creola
    si andreea fried cine e? niste informatii despre ea avem?

Trimite un comentariu

sus