Skip to main content

Rămâne Dan Bittman în juriul X-Factor? Bittman: „În momentul de faţă eu nu mai sunt sub contract cu Antena 1”

 

Bittman si Brenciu tvr

Publicitate

Componenţa juriului X-Factor din acest sezon este incertă. Dan Bittman ar putea ieşi din juriul X Factor, din care a făcut parte în ultimele două sezoane, după cum scrie Libertatea.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii postului au refuzat să facă un comentariu pe acest subiect. Pe de altă parte, contactat de paginademedia.ro, Bittman a declarat că: “În momentul de faţă eu nu mai sunt sub contract cu Antena 1. Contractul s-a încheiat de anul trecut, a fost semnat doar pentru sezonul respectiv. Sunt practic liber de contract.”

“Până acum, nu m-a contactat nimeni să îmi spună dacă voi mai fi sau nu în juriul de la X-Factor. Într-adevăr, acum două zile am filmat un episod pentru un serial al prietenului meu, Cătălin Căţoiu”, a declarat Bittman în exclusivitate pentru paginademedia.ro (Fetele lu' dom' Profesor, de la Kanal D n. red).

Dan Bittman a declarat pentru Paginademedia.ro că a fost sunat de conducerea Antena 1 în urmă cu două săptămâni, pentru a se stabili o întâlnire dar că, până acum, din motive de timp, întâlnirea nu a avut loc până acum

Paginademedia.ro: I-aţi anunţat pe cei de la Antena 1 că jucaţi într-un serial?
Dan Bittman: “Nu am această obligaţie, din moment ce nu sunt sub contract cu ei.”

“Chiar nu ştiu ce intenţii au ei în legătură cu X-Factor. Am auzit că Horia Brenciu e acum la Antena 1. Eu, unul, nu am nicio problemă să fie Horia Brenciu sau altcineva. Dar, deocamdată nu am nicio veste de acolo”, a mai spus Bittman pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Și-a făcuto cu mana lui, nimeni nu l-a pus sa meargă pe la alte televiziuni.

Trimite un comentariu

sus