Skip to main content

Dan Negru despre presupusul salariu de 16.000 de euro la TVR: „Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână”

 

Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae
Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae

Publicitate

Dan Negru reacţionează după ce Lucia Hossu Longin a declarat, în ziarul Ring, că Andreea Marin ar fi luat 64.000 de euro pe lună, cât timp a realizat emisiunea Preţuieşte viaţa, la TVR 1.

„Citesc că Andreea Marin câştigă 16.000 euro pe săptămână de la TVR, dar probabil că asta era suma pentru întreaga producţie, nicidecum leafa unui prezentator. Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

El a mai scris că este oricând dispus să facă public salariul spu, inclusiv banii câştigaţi în trecut. „În toată lumea civilizată a televiziunii starurile îşi fac publice câştigurile doar la noi e brambureala zvonurilor. (...)Cred că televiziunea ca breaslă poate intra în normalitate făcând publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus să o facă!”

Negru a publicat şi câteva dintre salariile unor prezentatori din Italia şi Gemania: 

  • Bruno Vespa - 1,2 milioane de euro pe an
  • Carlo Conti - 2,3 milioane pe an
  • Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an
  • Stephan Raab (Germania) - 1,6 milioane pe an

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • manole păr negru manole păr negru
    Mă iertați ,dar după cum scrieți, nu e de mirare că n-ați văzut așa de mulți bani în viața dvs. de profer. Nu sunt sigur ce e profer, dar asta e vina mea. Poate vi-i aduce Andreea Marin pe acei 16 000 de euro la spălat (dacă spălatul e una din acele alte activități pe care le întreprindeți) și-i vedeți atunci .
  • Ionescu Ionescu
    Vruia să spele banii eu în viaţa mea mizerabilă de profer nu am văzut atâţi bani adunaţi la un loc nici 15.000 si nici 12000 de euro nici nu se poate sti cât sunt până nu îi numeri asta din alte activităţi pe care le întreprind
  • maria maria
    si totusi Lucia Hossu Longin a revenit cu precizarea ca cei 16.000 pe saptamana erau doar pentru AM iar cand TVR a oferit doar 12.000, diva s-a considerat jignita si a plecat
  • Liviu Liviu
    Cam are dreptate Negru, nu are TVR asemenea fonduri.
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Negru are dreptate in ceea ce sustine. Este imposibil ca Andreea Marin sa Andreea Marin sa primeasca un asemenea onorariu.

Trimite un comentariu

sus