Skip to main content

Daniela Zeca Buzura, emisiune despre jurnaliştii de război, la TVR 2

 

jurnal de front in UcrainaDaniela Zeca Buzura realizează la TVR 2, începând de mâine, o emisiune cu şi despre jurnaliştii de război.

Publicitate

"Jurnal de front" este titlul noului talk-show în care săptămânal moderatoarea Daniela Zeca Buzura îi provoacă la confesini despre profesie pe jurnaliştii care şi-au făcut meseria în zone de risc şi conflict.

Emisiunea Danielei Zeca Buzura va fi difuzată de TVR 2 şi în simulcast la TVR HD, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 17.00.

Prima ediţie a emisiunii "Jurnal de front" îl are ca invitat pe jurnalistul Laurenţiu Diaconu-Colintineanu ( Radio France International), care va vorbi despre experienţa celor mai recente manifestaţii din Ucraina, de la Kiev.

daniela_zeca_buzura cronicadeiasi.ro

"Moderatoarea – ea însăşi căutătoare în cele mai multe dintre zonele despre care se va vorbi - va aduce dezvăluiri despre ceea ce nu se ştie ori nu s-a spus. Despre cât de real este războiul, cu toate că uneori, de acasă din faţa televizorului, pare că aceşti simpli reporteri doar se joacă de-a războiul", se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

Protagoniştii acestui talk-show sunt chiar corespondenţi români care au relatat din diverse zone de conflict ale lumii.

"Jurnal de front" îşi propune să fie un talk-show "vibrant cu martori oneşti, cuceritor prin simplitate şi sinceritate", se arată într-un comunicat al Televiziunii Române.

Printre jurnaliştii invitaţi de Daniela Zeca Buzura la "confesiuni despre profesie, pasiune şi oameni" se numără: Laurenţiu Diaconu –Colintineanu (Radio France International), Adelin Petrişor sau Cristina Liberis (TVR), Carmen Gavrilă sau Radu Dobriţoiu (Radio România Actualităţi).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus