Skip to main content

Derby-ul Real Madrid – FC Barcelona, transmis în exclusivitate la Digi Sport 1

 

Real Madrid şi FC Barcelona
Foto: Fanatik.ro

Publicitate

Postul Digi Sport 1, deţinut de RCS&RDS, va transmite în exclusivitate, duminica aceasta, de la ora 22:00, derby-ul dintre Real Madrid şi FC Barcelona, meci care va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu.

Andrei Niculescu şi Ionuţ Angheluţă sunt trimişii Digi Sport 1 la Madrid, iar invitatul special al postului de sport în capitala Spaniei va fi Gică Craioveanu.

Emisiuni speciale în ziua derby-ului Real Madrid şi FC Barcelona

  • În ziua derby-ului dintre Real Madrid şi FC Barcelona, emisiunea "€œFotbal European” moderată de George Dobre, va avea patru ediţii speciale, în care vor fi analizate toate aspectele confruntării.
  • Astfel, prima ediţie specială poate fi vizionată de la 19:50, în pauza meciului dintre Steaua şi Săgeata Năvodari, iar a doua ediţie va începe la 20:50.
  • În păuză şi după terminarea derby-ului, discuţiile vor continuă în studioul "€œFotbal European” unde vor fi prezenţi Ilie Dumitrescu, Bogdan Mara şi Ion Crăciunescu.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Digi sport NU transmite liga a 2 din Spania...NU minti, stimabile...Si Digi si Dolce transmit Seria A, deci Dolce nu are exclusivitate, Si Eurosport si Dolce transmit din Anglia, deci Dolce nu are exclusivitate, Eurosport transmite Germania, nu am remarecat niciun meci pe Dolce, ce sa vorbim de exclusivitate, iar Digi are Spania si Franta, Dolce nu le are, Digi are MotoGP - cred ca ai pierdut cursele tari de aseara - Dolce are F1 - in continuare anosta...Digi are 7 meciuri pe etapa din Liga 1, Dolce doar 2...tare imi pare rau ca ai pierdut Real - Barca aseara...deci cine e mai tare Digi sau Dolce care transmite ramasitele de la Eurosport?
  • ovidiu ovidiu
    Digi sport transmite liga a 2 din Spania cel mai tare campionat ..oaaa..dolce sport transmite campionatele Italiei,angliei,Germaniei,frantei...care sunt cele mai slabe din lume:)) is acri struguri de când formula 1 e la dolce? Asa-i pagina de reclame?:) Rusineee ca doar de rds vorbiti ,dar sa nu uitqti ce datori au :)
  • geo geo
    Nu inteleg de ce te oftici ca un post tv din Romania transmite meciul...mie imi pare rau ca multe meciuri bune din Anglia nu mai sunt transmise de Eurosport ptr ca le-a cumparat Dolce, un operator TV cu o acoperire mult mai mica decit Digi.
  • gicu gicu
    Extraordinar!!!!!!
    Cel mai mare, mai tare si mai frumos canal de sport din lume transmite in mega-exclusivitate derby-ul Spaniei. Celelalte campionate din lume( Anglia, Germania) sunt zero daca nu sunt transmise de DIGI.Sunteti penibiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Bineinteles cei de la Pagina de Media.
  • geo geo
    Va ROG sa remarcati ca Eurosport Romania NU mai transmite meciurile achizitionate de Dolce...a se vedea si WestHam - MUnited...Nu au promis cei de la Eurosport prin decembrie ca vor transmite vreo 5-6 meciuri pe etapa...acum cite au mai ramas... 3 sau 4...pai cum ne-a fost vorba, mai ales ca acoperirea Dolce este limitata.

Trimite un comentariu

sus