Skip to main content

EXCLUSIV. Negocierile Intact - Ringier pentru GSP s-au împotmolit din nou. Şanse infime pentru tranzacţie

 
GSP Esec in zori
GSP Esec in zori

GSP Esec in zori

Publicitate

Negocierile dintre Intact şi Ringier pentru Gazeta Sporturilor s-au împotmolit încă odată, după discuţii pe care cele două părţi le-au avut în această săptămână, conform unor informaţii Paginademedia.ro de la surse apropiate negocierilor.

Potrivit aceloraşi surse, de data aceasta, şansele ca discuţiile să se reia sunt aproape nule, iar cele două părţi au pus punct unor negocieri care s-au întins pe jumătate de an.

Ringier şi Intact au mai ajuns într-un impas la sfârşitul anului trecut, după ce Pro Sport s-a închis, iar Intact a cerut un preţ mai mare pentru Gazeta Sporturilor (după cum Paginademedia.ro a scris AICI). Ulterior, discuţiile au fost reluate. De data aceasta însă, sursele Paginademedia.ro dau ca foarte puţin probabilă varianta redeschiderii discuţiilor.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, factorul care a cântărit mult în stoparea negocierilor în această săptămână a fost piaţa de distribuţie, măcinată de falimente şi insolvenţe (cele mai recente fiind Press Point şi MAV).

Numai de la Press Point, Gazeta Sporturilor are de recuperat 300.000 de euro, conform tabelului creditorilor, publicat de Paginademedia.ro AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    Treci inapoi in cotetz. Acolo ti-e locul daca afirmi ca gsp si libertatea s-au unit la distributie. Esti in afara subiectului, a sistemului, a Romaniei si a Terrei.
  • Mihu Mihu
    Cred ca cei de la Ringier ar trebuii sa analizeze mai bine piata si sa plateasca oricat ar cere intactul pentru ca este o sansa foarte buna de a fi numarul 1 pe piata din domeniu.
  • Una Una
    Asa sa te auda Dumnezeu!
  • Un baiat destept Un baiat destept
    Voiculescu e un batran - nu neaparat la etate ma refer ci la modul de a intelege lucrurile.
    Voiculescu e un prost afacerist - da, chiar daca suna ciudat, e adevarat. Afacerist nu inseamna sa furi statul ci sa faci strategii de pe urma carora sa castigi bani. Multi. Cat vrei tu de multi.
    Voiculescu e un viitor pârnaiaș - da, apropiaților lui. Un viitor pârnăiaș.
  • Claudia Claudia
    Ce patroni ignoranti... cred ca daca au 3 teveuri brusc se pricep si la print si online. Si nici banii nu stiu sa ii accepte cand le pica in poala... Pacat de echipa si de ziar, poate totusi nu s-or pierde, caci cred ca vom pierde cu totii.
  • marian marian
    Marii angrosisti au tot ingropat ziare da cred ca acum li se infunda si lor ca am vazut ca libertatea si GSP s-au unit la distributie. S-au prins si ei ca normal e sa lucreze cu noi direct, aia care vindem nu aia care isi lua comisioanele pentru transport sanchi
  • geo geo
    printul e pe moarte, distributia nu merge, pacat ca nu s-a prins si Voiculescu de fenomen...
  • FanulSportivilor FanulSportivilor
    hehe, deci super afaceristul voiculescu cu nasul lui de vulpoi a ratat o vanzare pe bani ff multi intr-o perioada in care nimeni nu mai cumpara ziare. inspirat omul, ce sa zic :) asa e cand te lacomesti, o mai iei in freza. pacat de gazeta, care merita o soarta mai buna ... un ziar care duce in spate investigatii excelente si care produce zi de zi lucruri f interesante merita aplaudat, merita sustinut, merita investitii, nu asistat in drumul spre groapa comuna a printului ...

Trimite un comentariu

sus