Skip to main content

France 2 va difuza un reportaj despre Andreea Esca

 
France 2 va difuza un reportaj despre Andreea Esca

Andreea Esca, reportaj France 2Andreea Esca, prezentatoarea cu o carieră de peste 18 ani la pupitrul Stirilor Pro Tv de la ora 19:00 şi personaj-simbol al televiziunii din România de după 1989, va fi subiectul unui reportaj al televiziunii franceze France 2.

Publicitate

Emisiunea Telematin, lider de audienţă pe segmentul de dimineaţă în Franţa şi prima ca importanţă şi rating după jurnalul de ştiri, are o rubrică despre oameni foarte cunoscuţi în diverse ţări ale lumii pe care decid să îi arate şi Franţei.

France 2 este principalul post al televiziunii publice franceze.

Andreea Esca este a doua personalitate din România prezentată în emisiunea “Telematin”, după Ilie Nastase.

Jurnalista Marie Mamgioglou de la France 2, realizatoarea rubricii “Vedete îndepărtate” (Stars lointaines), a venit special în Bucureşti pentru a-i lua un interviu Andreei, potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

“Am fost foarte onorată de invitaţie, pentru că aceasta este emisiunea mea preferată. De fapt, la început nici nu mi-a venit să cred deoarece era o prea mare coincidenţă că tocmai de la această emisiune să mă caute cineva aşa pe nepusă masă. Mai ales că nu cunoşteam pe nimeni acolo. Dar apoi am înţeles că nu e o glumă ci chiar o treabă serioasă şi am fost foarte fericită. Mi-au spus că vor veni în România şi că vor să-şi petreacă o zi cu mine. Ceea ce s-a şi întâmplat.”, poveşteste Andreea Esca.

Andreea Esca, aflata la pupitrul stirilor inca din 1 decembrie 1995, prima zi de emisie a postului din Pache Protopopescu, a declarat pentru France 2 printre povesti despre inceputurile ei in televiziune, regrete, momente notabile si interviuri marcante cu personalitati din lumea internationala, ca nu s-a gandit niciodata sa isi paraseasca tara, nici macar dupa ce s-a casatorit cu sotul ei de origine franceza: “Sangele nu il poti schimba cu un pasaport, iar eu am ajuns ceea ce sunt datorita romanilor”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @dinulescu @dinulescu
    e prompterista cu diploma... asta e specialitatea ei si a celorlalte colege de-ale ei de la pro(st) tv
  • teleast teleast
    Bravo felicitari. se pare ca am trecut de faza prezentelor negative. Oricum Andreea este prima personalitate, totusi Nastase e mai mult de-al lor decat de-al nostru.
  • cristi cristi
    reportajul se va numi: cum a ajuns FIICA unui nomenclaturist comunist o mare vedeta TV in Romania...la televiziunea regizorului "revolutiei"

    PS n-am nimic cu esca, e chiar simpatica dar asta nu inseamna ca uit
  • steven steven
    De la Esca la Ilie Nastase e cale lunga!
  • Horea Horea
    "Andreea Esca este a doua personalitate din România prezentată în emisiunea “Telematin”, după Ilie Nastase."

    Andreea Esca, personalitate a Romaniei? De cand?

    Andreea Esca comparata cu Ilie Nastase? Exagerat!

Trimite un comentariu

sus