Skip to main content

Horia Brenciu a părăsit "Vocea României" şi a semnat cu Antena 1 pentru "Te cunosc de undeva"

 

Horia BrenciuHoria Brenciu nu mai face parte din echipa de la Vocea României, emisiune difuzată de Pro TV. Cantaretul a semnat cu postul Antena 1 şi va face parte din juriul concursului "Te cunosc de undeva", potrivit surselor WOWbiz.ro.

Publicitate

Potrivit sursei citate, Horia Brenciu urmează să înceapă filmarile peste câteva zile la emisiunea postului Antena 1 "Te cunosc de undeva".

Horia Brenciu a făcut parte, alături de Loredana Groza, Marius Moga şi Smiley, din juriul celor trei sezoane ale emisiunii Vocea României produse de Pro TV până în momentul de faţă.

Finala celui de-al treilea sezon din Vocea României a avut loc la sfârşitul anului trecut, pe 26 decembrie 2013.

Show-ul de talente a fost câştigat de două ori consecutiv de concurenţi din echipa lui Horia Brenciu.

Vocea României a fost al doilea cel mai urmărit show de divertisment din 2013, după Românii au talent, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Vocea României a fost urmărită, la fiecare ediţie, de puţin peste două milioane de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 1,2 milioane de la oraşe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Brenciule, sincer sa fiu...ma dezamagesti total...NU o sa ai niciodata popularitatea si audientele pe care le-ai avut la Pro TV...ptr ca Antena 1 este aproape zero la divertisment intr-o batalie cu Pro TV, deocamdata. Singura lor speranta este Dan Negru, dar un Dan Negru difuzat intr-o seara fara Romanii au talent, Vocea Romaniei sau Dansez ptr tine.
  • Andrei Andrei
    Saracutza de Antena 1 cum incearca ea in ultimul ceas sa salveze emisiunea ''Te cunosc de undeva''care se cam scufunda :)))))
    in schimb Protv ul va gasi pe altcineva ca nu e criza de cantareti celebrii

Trimite un comentariu

sus