Skip to main content

Kanal D, somat public pentru încălcarea dreptului la imagine al Mihaelei Rădulesu

 

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să sancţioneze postul Kanal D cu somaţie publică pentru o emisiune WowBiz în care s-a discutat despre viaţa personală a Mihaelei Rădulescu.

Reprezentanţii CNA au considerat că în ediţia din 10 februarie a emisiunii WowBiz, realizată de Mădălin Ionescu, i-a fost încălcat dreptul la propria imagine Mihaelei Rădulescu.

În cadrul emisiunii pusă în discuţie, s-a vorbit despre o presupusă relaţie dintre Mihaela Rădulescu şi un bărbat pe nume Daniel Constantin. Cel din urmă a fost invitat în emisiunea WowBiz şi a povestit amănunte din presupusa lor relaţie.

„Daniel Constantin este un fost prieten de pe Facebook al Mihaelei Rădulescu, care s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu şi care a fost chiar încurajat de aceasta”, a spus Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Trebuie sa aduni multe frustrari si limbaj suburban in familie ca sa folosesti pe un forum cuvantul rapandula legat de o femeie oricare ar fi ea . Prietene ,e timpul sa te uiti in jurul tau ca pierzi multe cand esti plin de rautati inutile . Viata e dincolo de ce auzi seara de seara la mircea badea
  • mariana mariana
    da ce imagine are aceasta rapandula?

Trimite un comentariu

sus