Skip to main content

MUTARE. Alex Vidia, de la Guerrilla, la Kiss

 

alex vidia
Alex Vidia - Foto: Facebook

Publicitate

Alex Vidia, unul dintre veteranii Radio Guerrilla, a lăsat postul de radio pentru Kiss Fm, unde se va ocupa de partea de creaţie.

"Am găsit o provocare nouă. Cred că am lăsat o urmă colorată în alternativul românesc. Acum o să pun umărul creativ şi la mainstreamul românesc. Am idei cât să umplu şi fictivul românesc, dar nu răspund la provocări!", a declarat Alex Vidia pentru paginademedia.ro.

Vidia lucrează în radio de 12 ani. El a fost realizator la Radio Minisat Târgovişte în perioada 2002 - 2006. Din 2006 a trecut la Radio Guerrilla unde a realizat emisiunile Evergringo şi Guerrilight.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unudininterior unudininterior
    confirm ce a zis ana. si sunt si multe altele...
  • cunoscatorul cunoscatorul
    ana are....dreptate!
  • Ana Ana
    Succes Alex ! Prohodul Guerrillei se aude de luni bune pentru cei cu auzul fin. Liviu Mihaiu si managementul hilar al unor trepadusi gen Dobro sau Popescu au adus radioul in situatia actuala. Mihaiu nu e om de radionfiind preocupat nu ai de aranjamente meschine. Pe Dobro, valetul preferat al lui Mihaiu, nu-l intereseaza decit imaginea publica si sa se auda singur la matinal. Ultimul dintre groparii Guerrillei, Popescu aka Adi Murfatlar, are o singura grija : sa-si faca bartere si sa-si promoveze actritele mediocre care-i trec prin mansarda. Vintila a avut mereu dreptate .
  • piticu prono piticu prono
    Pe net circula o vorba, ca director la RG e unu Leave you Mihaiu! :)))
  • Mihai Mihai
    Multa frustrare :-) Nu zicea nimeni nimic de matinal si nici de audiente. Ideea ca oamenii vor ceva usor si rapid este scuza oricarui tip superficial care isi apara locul caldut in loc sa munceasca sau care ar prea putina minte sa spuna ceva interesant de ascultat. Stiu ca nu crezi ,dar mai exista si oameni care vor si altceva decat usor,rapid si direct ;-)
  • Livero Livero
    Corect, tu ai mai fi ramas la un post de radio care a ramas fara licenta de luni bune si nu vad nici un plan in viitor :
    Ce amuzant esti :))))
  • Dorin Dorin
    De ipocriti este plin satul. Povestea asta rasuflata cu Radio Gorila m-a plictisit mereu. Zice-se elita. Rad de ma prapadesc. Nu aveau audienta. Oamenii vor ceva usor, rapid, direct. Matinalurile de la radiourile comerciale nu sunt de lepadat. Pseudo-pretentiosii ma scot din pepeni.
  • Mihai Mihai
    Poate mai angajati si pe altii de la Guerrila sa avem si noi ce sa auzim la radio in afara de stirutze din ziare si retete . Nu muzica e marea problema la radiourile de top ci faptul ca in majoritate avem anuntatori in loc de personalitati radio
  • steven steven
    Speram si la o revigorare a playlistului Kiss FM ,cu aceasta ocazie.
  • Buzdu Buzdu
    O campanie post Guerrilla : Sa curatam radiourile de anuntatori de ora si a fost piesa ,urmeaza piesa :-) Succes ,Vidia !
  • Irish Irish
    Andrei, faima nu tine de foame . Tu ai ramane undeva unde nu ai vedea salariul cateva luni la rand si sa nu ai vreo perspectiva ?
  • bertalan bertalan
    Traiul decent in tara asta se obtine prin acte de indecenta. Nu sunt de condamnat, nici el, nici Craioveanu. Nimeni nu poate avea răbdare la nesfarsit.
  • mihai mihai
    Ti se pare prostitutie sa lucrezi la un radio de top ? Mai ales ca spune ca se ocupa de creatie ? Sa se prostitueze cat mai multi oameni de radio cu minte atunci si poate scapam de marlanii din FM care au profitat de conjuncturi favorabile si glume furate de la altii. Hai cu prostitutia !
  • andrei andrei
    Uite cum se prostitueaza chiar si aia pe care nu-i credeam in stare.

Trimite un comentariu

sus