Skip to main content

Noul sezon din Urzeala tronurilor, din aprilie la HBO

 

Urzeala tronurilorSezonul al patrulea al celebrului serial Urzeala tronurilor va avea premiera, pe 7 aprilie, la HBO, începând cu ora 22.00.

Publicitate

Primul episod din noua serie va fi difuzat în România la doar câteva ore după premiera din Statele Unite ale Americii.

Televiziunea de filme HBO va difuza, în fiecare zi de luni, de la ora 22.00, câte un episod din noul sezon Urzeala tronurilor.

Primul episod va putea fi urmărit gratuit pe site-ul www.hbogo.ro. HBO GO este serviciul de video-on-demand al HBO.

Având la bază cea mai bine vândută serie de cărţi fantasy, serialul Urzeala tronurilor (Game of Thrones) este o poveste epică despre trădare şi nobilimea de pe tărâmul fictiv Westeros, unde verile şi iernile pot dura ani de zile, iar pofta de putere o veşnicie.

Şapte familii nobile luptă să deţină controlul asupra ţinutului mitic Westeros. Urzeala tronurilor este un serial emblematic şi o producţie de succes pentru HBO.

Despre sezonul IV din Urzeala tronurilor

  • La începutul sezonului, încurajaţi de măcelul de la Nunta Roşie din Riverlands, unde au murit mulţi din inamicii casei Stark, Lannisterii ţin cu dinţii de Tronul de Fier.
  • În timp ce Stannis Baratheon continuă să-şi construiască armata în Dragonstone, apare un nou pericol din sud, atunci când Oberyn Martell (Vipera Roşie din Dorne), rivalul casei Lannister, ajunge în Debarcaderul Regelui pentru a participa la nunta lui Joffrey şi Margaery Tyrell şi, ulterior, pentru a-şi pune adevăratele planuri în aplicare. În nord, Rondul de Noapte, aflat în pragul dezbinării, este ameninţat de armata veneticilor, condusă de Mance Ryder, care la rândul său este vânat de nişte duşmani mult mai aprigi: Umblătorii Albi.
  • Ca şi cum asta n-ar fi fost îndeajuns, Daenerys Targaryen, însoţită de cei trei dragoni ameninţători şi armata sa neîntinată, este gata să "elibereze" cel mai mare oraş de sclavi din partea de est (Meereen), care ar putea constitui o forţă impunătoare pentru planul ei final: să plece spre Westeros şi să-şi revendice Tronul de Fier, care a fost luat cu forţa de Lannisteri de la familia ei.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus