Skip to main content

Oprah Winfrey vinde cu 32 de milioane de dolari studiourile unde a filmat celebra sa emisiune

 

Oprah WinfreyOprah Winfrey a scos la vânzare studiourile din Chicago unde şi-a realizat celebra emisiune mai bine de un decenciu.

Publicitate

Harpo Studios din Chicago, studiourile unde vedeta a filmat emisiunea "The Oprah Winfrey Show", în perioada 1990 - 2011, au fost puse în vânzare pentru o sumă estimată la 32 de milioane de dolari, scrie news.Yahoo.com, care citează AP.

Deşi a decis să vândă Harpo Studios unui dezvoltator (Sterling Bay), studiourile vor rămâne în proprietatea vedetei de televiziune pentru încă doi ani, perioadă în care vor fi produse noi programe pentru televiziunea OWN.

În 2011, Oprah Winfrey a decis să nu mai realizeze emisiunea "The Oprah Winfrey Show" şi să se implice în lansarea televiziunii Oprah Winfrey Network (OWN), în parteneriat cu Discovery Communications.

ISTORIC. Winfrey a venit pentru prima oară în Chicago în 1984, unde a început să realizeze talk-show-ul "A.M. Chicago". O lună mai târziu, emisiunea a devenit lider pe piaţă şi a fost redenumit, un an mai tarziu, "The Oprah Winfrey Show".

Venirea vedetei la Harpo Studios din Chicago a ajutat la transformarea zonei în care se află aceste studiouri dintr-una industrială într-una locuită de familii şi cu restaurante la modă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus