Skip to main content

PRESA DE AZI. Click! îşi promovează emisiunea pe prima pagină. Adevărul: Graţierea lui Gică Popescu rupe România

 

CLICK

„Uita-te la Click! pe tv”, titrează astăzi ziarul Click! Principalul subiect de pe prima pagină a tabloidului este propria emisiune, ce urmează să fie lansată astăzi pe Prima TV.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

Evenimentul zilei pune pe prima pagină un subiect despre bebeluşii îngrijiţi la Terapie Intenisvă. „De ce ne mor bebeluşii?”, titrează publicaţia. Într-o postare pe o reţea de socializare, Silvia Costinean, una dintre doctoriţele de la Spitalul Marie Curie, scoate la iveală fapte incredibile despre modul în care sunt îngrijiţi micuţii pacienţi de la „Terapie Internsivă”, scrie publicaţia.

Capital: Fiscul îşi atacă discriminatoriu datornicii. „În timp ce mii se companii private sunt sugrumate de măsurile uneori aberante şi nejustificat de agresive ale Fiscului, societăţile de stat beneficiază în continuare de scutiri de la plata datoriilor”, notează publicaţia.

Adevărul deschide ediţia de astăzi cu Gică Popescu, cel mai titrat personaj al momentului. Graţierea lui Gică Popescu rupe România, titrează cotidianul.

Academia Caţavencu îl pune pe prima pagină pe acelaşi personaj. Sfântu Gică, titrează Academia. În imagine este prezentat un înger Gică Popescu, cu aripi din dolari, la picioarele căruia stau doi draci, cu chipul fraţilor Becali.

România liberă: Actorul invizibil care ajută Rusia. Ziarul publică pe prima pagină un interviu cu Oleg Serebrian, ambasadorul Republicii Moldova la Paris, cunoscut geopolitician al spaţiului pontic.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    niciun om care n-a furat in viata lui nu doreste gratierea unuia care a furat la doua maini, sa fie mai cu spor furatul! :) cum suntem, pe bune, un popor majoritar sarac, e o falsa problema fabricata de niste interesati sa faca valuri sperand la castiguri suplimentare: audiente cu publicitate si mai multe ziare vandute. romanul are cu totul alte griji, oricat s-ar screme mass media sa-l faca sa moara de grija lui popescu giga.

Trimite un comentariu

sus