Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea: "Iovan i-a cedat copilotului comanda avionului"

 

Presa d azi 11 martieZiarul Libertatea îşi deschide ediţia de astăzi cu "o ipoteză-şoc" în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, care s-a produs pe 20 ianuarie.

Publicitate

"Conform unor surse din cadrul anchetei care cercetează cauzele tragediei, Răzvan Petrescu, un tânăr de doar 23 de ani, se afla la manşa aparatului", scrie cotidianul tabloid în deschiderea ediţiei de astăzi.

Libertatea titrează pe prima pagină: "Iovan i-a cedat copilotului comanda avionului".

Subiectul politic al zilei este alegerea lui Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de preşedinte al Senatului cu sprijinul USD şi UDMR, la o săptămână după ce Crin Antonescu a demisionat din acest post. Evenimentul zilei şi România liberă sunt două dintre cotidienele care şi-au deschis ediţia de astăzi cu subiectul Tăriceanu pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele presei de astăzi.

  • EVENIMENTUL ZILEI îşi deschide ediţia de astăzi cu titlul "Tăriceanu, alternativa lui Ponta la Antonescu şi Băsescu". Cotidianul mai notează că acesta a fost ales "preşedintele Sentatului, cu sprijinul PSD, PC, UNPR şi UDMR". EVZ scrie pe prima pagină că Tăriceanu "a devenit al doilea om în stat fără să aparţină niciunui partid".
  • ROMÂNIA LIBERĂ titrează în deschiderea ediţiei de astăzi "Tăriceanu, al doilea om în stat. Care sunt mizele PSD". Cotidianul editat de Medien Holding mai scrie despre voturile obţinute de cei trei oameni politici care s-au bătut pe funcţia de preşedinte al Senatului. "Călin Popescu Tăriceanu a obţinut 93 de voturi, în timp ce candidatul PNL, Marius Obreja, a obţinut 45 de voturi, iar cel al PDL, Dumitru Oprea, 15 voturi".
  • JURNALUL NAŢIONAL tratează subiectul noului preşedinte al Senatului sub titlul: "Tăriceanu, noul şef al Senatului. În locul lui Antonescu". Cotidianul generalist al grupului Intact are ca articol principal un alt subiect: "Ţepuiţi de Udrea, alergaţi de DNA".
  • ADEVĂRUL scrie pe prima pagină despre un scandal cu terenuri în care este implicat Arpad Paszkany, finanţatorul echiei de fotbal CFR Cluj. "Paszkany, prins în ofsaid cu o afacere de 34.000.000 de euro", este titlul de pe prima pagină a cotidianului Adevărul. "Compania austriacă Immofinanz Group, proprietar al complexului Polus Center din Cluj-Napoca, a rămas fără terenul pe care e construit mallul, după ce Înalta Curte a anultat contractul de vânzare-cumpărare a suprafeţei de 34 de hectare".
  • ZIARUL FINANCIAR scrie în deschiderea ediţiei de astăzi despre cel mai cunoscut antreprenor român în IT, Radu Georgescu, care este la a patra vânzare a unui business, după ce a construit companii vândute către Microsoft, Naspers şi fondul Francisco Partners din SUA. "Radu Gerogescu vinde a patra companie creată de la zero, serverul de e-mail Axigen", titrează ZF.
  • CLICK! îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre divorţul cupului Bianca - Victor Slav. "A încheiat ieri, la notar, câsnicia cu Slav. Bianca s-a întărit pentru divorţ cu vitamine şi ciocolată", titrează tabloidul.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus