Skip to main content

Preşedintele CNA, Mircea Toma şi Cătălin Tolontan vorbesc despre rolul mass media în emisiunea lui Mihaiu de la TVR 1

 
Preşedintele CNA, Mircea Toma şi Cătălin Tolontan vorbesc despre rolul mass media în emisiunea lui Mihaiu de la TVR 1

Liviu Mihaiu_6022Preşedintele CNA Laura Georgescu, Radu Călin Cristea, membru al CNA, Alina Mungiu Pipidi - preşedinte SAR, Mircea Toma - preşedinte Active Watch, scriitorul Florin Iaru şi jurnalistul Cătălin Tolontan vin mâine în emisiunea lui Liviu Mihaiu de la TVR 1 pentru a discuta despre "rolul mass-media în societate".

Publicitate

SUBIECTUL DEZBATERII. Cât de puternică este influenţa celei de-a patra puteri în stat asupra publicului, cum contribuie la formarea opiniilor, în ce mod poate determina un anumit comportament social, cât mai corespund teoriile din cărţile de jurnalism cu practica – acestea sunt temele pe care Liviu Mihaiu le va aborda, împreună cu invitaţii săi, în prima ediţie din acest an.

Emisiunea "Între bine şi rău", moderată de Liviu Mihaiu, este difuzată de TVR 1, în fiecare zi de marţi, începând cu ora 21.10.

Despre emisiunea lui Liviu Mihaiu

În cadrul emisiunii moderate de Mihaiu la TVR 1, două echipe sunt chemate să se exprime, de pe poziţii antagonice, pe marginea unor teme politico-sociale sau economice de actualitate, privite între bine şi rău. Invitaţi sunt reprezentanţi ai oficialităţilor, jurnalişti şi psihologi, care vin cu argumente pertinente, iar concluziile le trag publicul şi telespectatorii.

Din octombrie 2013, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1. Printre subiectele dezbătute la Între bine şi rău în sezonul trecut s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie, ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi, unirea cu Basarabia sau comunism versus capitalism.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zapp zapp
    da, ar fi trebuit inviata daca vorbim de tabere antagonice. daca te uiti la inviati vei vedea ca sunt toti din tabara puterii.
  • zapp zapp
    corect
  • zapp zapp
    e simplu. emisuniule depe pe tvr info de odinioara. de pilda. sau unele de pe digi24. cat despre personajul de mai sus- e din simplu: vin ai nostri si ne recatsigam sinecurile. pt iaru nue valabil, pt ca el deabia acum a capatat-o pe prima. in rest, antenele fie cu tine, horea
  • jan jan
    mai bine s-o invite pe andreea pora
  • mariana mariana
    haha o chemato pe laura georgescu la tvr sa-si spuna parerea despre ce? hai sa fim seriosi liviu mihaiu este pus acolo cu dedicatie de la plagiator o aduci pe georgeasca politizata si pesedista pina'n oase sa spuna ce?
  • Horea Horea
    @Grig

    Si care emisiune, dupa parerea matale, e ... neprafuita?
  • Grig Grig
    O emisiune prafuita realizata neprofesionist de un personaj politizat.
  • Vlad Vlad
    Ce treaba are CNA cu MASS media? CNA este similar cu DNA in audiovizual! singura lor treaba este sa cenzureze indirect ...
  • cata cata
    o emisiune interesanta

Trimite un comentariu

sus