Skip to main content

Serviciul Român de Comedie pe Antena 1, la jumătate faţă de meciul Astra – Petrolul, de pe Pro TV

 

serviciul roman de comedie

Publicitate

Meciul Astra – Petrolul, de pe Pro TV, din semifinalele Cupei României, a avut o audienţă de două ori mai mare decât Serviciul Român de Comedie, care debuta pe Antena 1.

Seara de miercuri a adus o luptă interesantă şi între ocupanţii locurilor 3-4-5, care au avut cifre apropiate.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

NAŢIONAL. Prima apariţie Serviciul Român de Comedie pe Antena 1, cu Horia Brenciu invitat, a fost urmărită, în fiecare minut, de 1,1 milioane de români. Pe intervalul emisiunii, Pro TV, cu meciul Astra – Petrolul, a avut o audienţă dublă: 2,2 milioane de români.

Locul trei a fost al Prima TV, cu Cronica Cârcotaşilor (aproape 700.000 de români), urmată de Acasă TV şi Kanal D, ultimele două cu cifre apropiate.

URBAN. SRC a avut, la oraşe, 720.000 de telespectatori pe minut. În acelaşi timp, meciul de pe Pro TV avea 1,1 milioane. Topul a fost completat de Prima TV, Antena 3 şi Kanal D.

COMERCIAL. Raportul dintre meciul de pe Pro TV şi Serviciul Român de Comedie de pe Antena 1 se păstrează şi pe targetul între 18 şi 49 de ani: aproape 600.000 de telespectatori la Pro TV şi aproape 300.000 la Antena 1.

Audienţa posturilor TV miercuri, 26 martie, pe intervalul emisiunii Serviciul Român de Comedie, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg % Share%
Pro TV 2.205.000 11,9 22
Antena 1 1.122.000 6,1 11,2
Prima TV 692.000 3,7 6,9
Acasa 666.000 3,6 6,6
Kanal D 648.000 3,5 6,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 26 martie, pe intervalul emisiunii Serviciul Român de Comedie, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg % Share%
Pro TV 1.137.000 11,3 21
Antena 1 718.000 7,1 13,3
Prima TV 372.000 3,7 6,9
Antena 3 338.000 3,3 6,2
Kanal D 295.000 2,9 5,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV miercuri, 26 martie, pe intervalul emisiunii Serviciul Român de Comedie, pe segmentul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg % Share%
Pro TV 587.000 11,4 24,8
Antena 1 292.000 5,7 12,3
Prima TV 241.000 4,7 10,2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    toata lumea spunea ca de indata ce SRC,Horia Brenciu,Luciu,etc, vor pleca de la pro tv, acesta se va prabusi,ba altii vorbeau chiar de faptul ca in curand se va stinge lumina in pro tv,.dar ghici ce? Pro tv este un brand extrem de puternic iar din toamna va avea emisiuni si mai spectaculoase in continut,atunci sa ii vezi pe cei de la antena 1 cum se pun iarasi pe copiat
  • aaaaa aaaaa
    :)))) azi o sa sarbatoresc cu multe prajituri si 2 l de cola. am castigat un pariu. draga antena, degeaba aduci expirati din pro, nu o sa faci audienta cu ei. nici cu luciu, nici cu brenciu, nici cu SRM si nici cu Vacanta mare-de care bine ca ati scapat. Exista 3 locomotive in pro care ar face audienta oriunde: Bartos, Smiley si Las Fierbinti. In rest...toate vedetutele astea de carton aveau in spate trustul si PR-ul(am spus-o de atatea ori asta cu PR-ul). Concluzia: vedetute de carton, in curand o sa zburati din antena, ca vancanta mare si ca Luncasu.
  • buzdu buzdu
    Prima pe locul 3 la comercial aproape de SRC ? Huidule , stai acasa ca stai bine ! Domnu Burci , vorbiti cu dna Udrea sa le dea o prima :))) Sa vedem ce fac Mondenii live sambata ca celelalte emisiuni de umor de la Prima s-au ars inainte de a incepe ( Stirile TNR au dezamagit si Cenzuratii traiesc numai din share ( a nu se citi marketshare;) ), like si click .
  • mediatorul mediatorul
    Oricum, src e un show obosit rau si se duce in cap si mai rau la Antena. Nu va incepe toamna. Meciul a fost unul modest, cu o echipa Astra fara suporteri. Pai in seara asta e clar ca iar calca pro-ul totul in picioare cu Steaua - Dinamo. Si maine seara cu Romanii au talent. Si tot asa.
  • resita resita
    Interesant va fi deseara duelul steaua - dinamo (pro tv) vs. sulayman (kanal D)
  • parerea mea parerea mea
    Acesta este cel mai bun exemplu despre puterea brand'ului: un lider de audienta de pe Pro Tv se duce la o televiziune mai slab cotata, unde pierde 50% din audienta potentiala, in fata unei meci de fotbal de mana a 2a (nici macar nu era un meci intre reprezentantele a 2 orase, gen Ploiesti/Timisoara sau Bucuresti, altfel audienta era sigur mai mare).
    Singurul semn de intrebare este: cand va pricepe marketingu' Intact ce inseamna puterea brand'ului? Nu vor reusi sa aiba success copiind sau recrutand vedete de Pro, trebuie sa investeasca in brand'ul propriu, sa-l dezvolte si atunci tot ce se va vedea la ei va fi un success.
  • vlad vlad
    Poate pune Petrisor ce audiente facea SRC-ul la Pro. Oricum erau cu mult mai bune. Cum am scris mai jos se invarteau undeva la 900.000 pe urban
  • vlad vlad
    Interesante audiente, in conditiile in care Te pui cu blondele facea aprox 900.000 de telespectatori urban si era o emisiune ok. SRC la Pro facea tot vreo 900.000 de telespectatori urban.
    Unde se scufunda barca acum ?
    Cand s-a hotarat sa fie scoase emisiunIle Dansez pentru tine si SRC de la Pro s-a stiut ca nu mai au potential.
    Toni si Brenciu nu au reusit sa se bata cu un amarat de meci.
  • geo geo
    Petrolul - Astra era un meci cam de mina a doua, deci ma asteptam sa aiba audiente mai modeste...cu toate acestea a batut, la scor de neprezentare, prima editia a SRC ...care a avut un invitat cu notorietate, care nu a reusit sa ii salveze de la esec...cu alte cuvinte SRC si Brenciu sunt dependenti de trustrul Media Pro...ptr ca, nu retin ultima audienta a SRC la Protv...insa impresia mea este ca la Antena 1 audienta lor este mult mai mica, poate la jumatate...
  • mihai mihai
    Si uite asa a ajuns SRC sa se bata cu carcotasii in conditiile in care la Pro erau cu muuuuult peste . Superman Brenciu nu i-a ajutat .

Trimite un comentariu

sus