Skip to main content

Televiziunile lui Paszkany rămân generaliste şi după vânzare. Ce vor mai difuza pe lângă Liga I

 

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

Reprezentanţii celor două posturi de televiziune vândute de omul de afaceri clujean Arpad Paszkany către Intel Sky Broadcasting LTD susţin că LOOK TV şi Transilvania L!VE rămân posturi generaliste, cu precizarea că „intră într-o nouă etapă de dezvoltare”, scrie Adevărul.

Astfel, posturile îşi vor „întări strategia de conţinut cu producţii proprii şi programe achiziţionate”.

Echipa managerială a celor două posturi vândute de Arpad Paszkany a transmis un comunicat în care arată:

„La doar 2 ani de la debutul pe piaţa media, LOOK TV şi Transilvania L!VE trec într-o nouă etapă de dezvoltare prin achiziţionarea lor de către Intel Sky Broadcasting LTD.

Ca urmare a preluării TRANSILVANIA LOOK S.A. (deţinătorul de licenţă al LOOK TV) precum şi a S.C. NCN STUDIO TV S.A. (deţinătorul de licenţă al TRANSILVANIA L!VE) de către Intel Sky Broadcasting LTD, atât echipa managerială cât şi întregul personal adoptă o nouă strategie ce vizează direcţii de dezvoltare şi de întărire a produselor TV pentru a putea răspunde cu succes unei provocări asumate de management cu privire la creşterea ambelor posturi în topul audienţelor şi cel al preferinţelor publicului din România în următorii 5 ani.”

Look TV şi Transilvania Live

Rămân posturi generaliste, rămân angajaţii

„Atât LOOK TV cât şi Transilvania L!VE îşi vor menţine statutul de posturi generaliste, întărindu-şi însă strategia de conţinut cu producţii proprii şi programe achiziţionate”, se mai arată în comunicatul citat de Adevărul.

Echipa de management mai precizează că LOOK TV "a devenit cunoscut publicului său prin difuzarea în premieră a unor producţii premium ca Pablo Escobar – Baronul Răului (orig. Pablo Escobar); Blestemul familiei Kennedy (orig. The Kennedys), Alice face legea (orig. This is wonderland), Nautic Show (orig. The Boat Show), dar şi meciuri de MMA (Mixed Martial Arts) precum BAMMA sau EFC, baschet prin prezentarea meciurilor din liga profesionistă de baschet spaniol (Liga ACB) şi fotbal (meciuri de calificare pentru Cupa Mondială din Brazilia 2014 - grupa Americii de Sud; meciuri de pregătire a echipelor româneşti, dar şi meciuri din intersezon ale unor echipe puternice la nivel global).

Din rândul producţiilor proprii, programele care au înregistrat cel mai mare succes la nivelul audienţelor sunt: Celebrity, Ziua Bună, România de la A la Z, Cenzurat, Big Boletus, Minunile lui Tămaş".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    bai mitic nearticulat,nu ai destule televiziuni in bucale,uita-te la alea si lasa-ne pe noi ardelenii,cu televiziunile care te si informeaza si te pun sa gandesti!
  • mad79 mad79
    vorbeste in nume personal,cand zici ca nu se uita nimeni.Eu sunt un spectator,poate nu de zi cu zi,dar ma uit la cele 2 posture,din cand in cand!
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Pai nu ar trebui sa va uitati la televiziunile din ARDEAL,exista optiunea telecomanda.
  • robert robert
    Pt Adu, cred ca nu trebuie bagatelizata achizitia drepturilor TV pe liga 1, a fost motorul ascensiunii DigiTV. Se fac audiente destul de bune, mai ales la meciurile de traditie. Iar anul viitor vor cadea Navodari, Viitorul si Chiajna si vor urca Rapid, Iasi, Craiova ... De urmarit.
  • geo geo
    adevarul este ca audienta celor 2 televiziuni este una minora...ar fi fost interesant sa aflam daca cele 2 televiziuni vor ramine in grila tuturor operatorilor de cablu din Romania fara costuri suplimentare si dupa debutul noului sezon al Liga I, la mijlocul lunii iulie a acestui an...asta era informatia esentiala care lipseste din articol.
  • mariana mariana
    televiziunile astea doua sunt cu mult bun simt, ma uit cu drag la ele in special la emisiunea lui Sabin Gherman de la A la Z, este foarte interesanta iar pentru unii greu de inteles, astept imbunatatiri si eu de aici din Brasov, va urmaresc mereu cu drag.Tano ai dreptate acete televiziuni au un aer de superioritate insa asa sunt ardelenii nu te supara noi avem "mindria" noastra de ardelean.
  • tano tano
    sper sa se inchida televiziunile astea "de ardeal" care "le stiu pe toate" si au un aer de superioaritate fata de restul tarii.
  • mihai mihai
    Poate faceti si o analiza a audientei din prima saptamana a grilei Prima Tv sub noua conducere.
  • Adu Adu
    Astia ori nu sunt sanatosi ori nu sunt intregi la minte !! Cine se uita la televiziunile astea ??? NIMENI! Cine isi imagineaza ca vor da lovitura cu meciuri Chiajna-Navodari , Botosani-Clinceni sau Damila Maciuca-Voluntari nu in toate mintile!!!!
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Si sa relanseze TL ca emite numai reluari.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Cenzurat nu mai e la Look.S-a mutat la Prima TV unde a devenit Epic Show.Va debuta la TV sambata asta.

    Iar Big Boletus si Minunile lui Tamas au cam ramas in aer.Nu se mai aude nimic de noi sezoane la acestea.

    Anul asta n-au mai dat nici un eveniment sportiv.

Trimite un comentariu

sus