Skip to main content

TVR vrea să plătească în rate taxa pentru Eurovision

 

Screen Shot 2014-03-02 at 11.26.51 AM
Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision

Publicitate

Televiziunea Publică va negocia plata în rate a taxei pentru Eurovision. Comitetul Director al TVR a hotărât săptămâna trecută, începerea negocierilor dintre postul public şi European Broadcasting Union – EBU, organizatorul concursului.

Potrivit hotărârii conducerii TVR, se aprobă “începerea negocierilor cu EBU în vedereea eşalonării taxei de participare la Eurovision.”

Aceeaşi hotărâre stabileşte echipa de negociere: Irina Radu, Liana Stanciu, Costi Şerbu (Departament Emisiuni şi Ştiri Sportive), Camelia Pătru (director economic).

România trebuie să plătească, până la mijlocul lunii aprilie, o taxă de 130.000 de euro. TVR încearcă o eşalonare în trei rate a sumei pentru participarea la Eurovision.

În cazul în care discuţiile nu ajung la un rezultat, TVR va achita taxa integral, urmând să acopere suma din eşalonări de plată către alţi furnizori ai instituţiei publice.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Genu Genu
    Apropo nu face si tu comparatia intre tari ca nu isi are rostul...diferenta de trai si altele...diferenta salariilor, pensiilor. Ia tu apararea cat vrei ca nu ai dreptate orice a-i spune.
  • Mihai Mihai
    Platesti 21 de euro si ai parte de programe fara influente politice . Plus stiri obiective si fara partizanat. Cand o sa fie si TVR o televiziune in slujba mea si nu a puterii ,oricare ar fi ea , as plati si eu mai mult .Sa nu uitam ca televiziunea e condusa de un numit politic si nu de un manager .Nu contest calitatile de scriitor,istoric ale domnului TAnase .
  • laura laura
    ne facem de ras de nu putem plati 130.000 E si cerem rate. Mai bine nu participam.
  • nadia nitov nadia nitov
    am citit in presa ca dinescu primeste 40.000 de euro pe luna, in trei luni e aproape suma pentru eurovision. n-ar fi mai simplu sa-l plateasca pe dinescu in rate? :) sau sa nu mai achizitioneze 140 de maisini, ca oricum tvr n-are decat 70 de soferi? mesajele astea catre pulime sunt intoxicare, praf in ochi, sa-i caineze lumea cat de saraci sunt bietii directori din tvr. fura aia de iti sta mintea si dupa ce fura se caineaza cat de saraca e tvr si cum trebuie sa arunce afara oameni cu 1100 de lei pe luna! asta, in timp ce prietenii pdg-ului insfaca zeci de mii de euro lunar.
  • Alin pop Alin pop
    Chiar așa.... nu știu de ce ne mirăm de situație și avem pretenții de la TVR când se plătesc 4 lei pe luna. Locuiesc în Austria și aici se plătesc 21 euro pe lună pentru ORF. Se ocupă o firma privata de colectare dar sunt foarte eficienți. Oricând te poți trezi cu un control acasă dacă ai declarat că nu ai televizor. Totuși, nu am auzit pe nimeni sa se plângă deși după părerea mea 21 de euro e o suma mare.
    Așadar, înainte de a avea pretenții de la TVR sa ne gândim ce oferim.
  • prototiptil prototiptil
    Mai precis cu ăia patru lei ai tăi? Dacă îi vei fi plătit vreodată ...
  • cristi cristi
    Aşa faliţi sunt? Oare ce fac omanii aştia cu banii noştrii_

Trimite un comentariu

sus