Skip to main content

VIDEO. Pepsi realizează prima campanie Shazam pentru TV din România

 

Pepsi ShazamPepsi lansează prima campanie pentru TV din România care a integrat Shazam, una dintre cele mai populare aplicaţii din lume care pemite identificarea pieselor muzicale.

Publicitate

În România, peste 1,7 milioane de persoane folosesc Shazam, aplicaţia fiind descărcată lunar de aproximativ 50.000 de români.

Astfel, fanii Pepsi pot accesa în exclusivitate piesa „Eşti pe plus”, creată de echipa DeMoga Music special pentru Pepsi.

MECANISM. Campania de comunicare realizată pentru gama Pepsi „pe +” include o serie de patru spoturi TV având în centru „gaşca Pepsi”. În fiecare spot apare iconiţa Shazam, care invită fanii să descarce aplicaţia şi apoi să scaneze spotul pentru a asculta integral piesa „Eşti pe plus”.

„Asocierea Pepsi cu muzica este deja o tradiţie şi cum muzica este ADN-ului Shazam, realizarea primei campanii din România cu Shazam pentru TV este un pas firesc pentru Pepsi. Folosind Shazam în toate cele patru spoturi Acum sunt pe plus, oferim tinerilor posibilitatea de a descărca şi asculta pe telefon versiunea completă a melodiei compuse de DeMoga Music”, a declarat Adriana Nestoriuc , Associate Marketing Manager CSD & Juices Romania.

Cine a realizat spoturile?

Spoturile poartă semnătura regizorală a lui Iulian Moga, fiind realizate de casa de producţie Roco Media.

Coloana sonoră este creată şi interpretată de artiştii DeMoga Music: Marius Moga, Liviu Teodorescu, Alin Sterian, Ionuţ Vasilache, Loredana Cavasdan, Petre Ioachim, Romeo Bejan şi Cristian Ungur.

Două dintre spoturile campaniei Shazam

https://www.youtube.com/watch?v=nNnPvXe2bbo

https://www.youtube.com/watch?v=Xxcz4gS0NsY

Componenta de comunicare cu Shazam pentru TV a fost implementată cu ajutorul OMD România, parte a OMD Worldwide, şi Mediacafe - reprezentant exclusiv Shazam în România.

Despre Shazam

Aplicaţia Shazam are peste 420 de milioane de useri la nivel global, atrăgând peste 10 milioane de useri noi, în fiecare lună. În România, peste 1,7 milioane de persoane folosesc Shazam, aplicaţia fiind descărcată lunar de aproximativ 50.000 de români.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robert robert
    ce tare
  • un cetatean un cetatean
    de ce as asculta piesa Esti pe plus? campanie pt copii. 10-18 ani.

Trimite un comentariu

sus