Skip to main content

"Vrei să fii milionar?", cu Virgil Ianţu, începe săptămâna viitoare. Prima TV îl pune la bătaie cu România Dansează şi Te cunosc de undeva

 

Virgil IantuEmisiunea Vrei să fii milionar?, prezentată de Virgil Ianţu, revine din 22 martie la Prima TV, postul de televiziune care a realizat pentru prima oară în România acest format.

Publicitate

ÎN WEEKEND. Show-ul de cultură generală, care pune în joc un milion de lei, va fi difuzat de Prima TV în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.30.

Despre revenirea lui Virgil Ianţu cu emisiunea "Vrei să fii milionar?" la Prima TV, Paginademedia.ro a scris AICI.

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii "Vrei să fii milionar?":

"Mă bucur să revin la cârma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodată. Îi invit pe toţi românii să se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiile puse în joc", a spus Virgil Ianţu.

Virgil Ianţu a prezentat formatul "Vrei să fii milionar?" şi la Kanal D, televiziune de care s-a despărţit la finalul anului 2012. Acesta se alăturase postului deţinut de trustul Dogan, în vara lui 2011 pentru proiectul "Vrei să fii milionar?", după cum Paginademeida.ro a relatat AICI.

Weekend-ul acesta echipa "Vrei să fii mlionar?" organizează preselecţiile pentru cei care vor să participe la concursul de cultură generală prezentat de Virgil Ianţu la Prima TV.

"Sâmbătă, 15 martie, şi duminică,16 martie, începând cu ora 13.00, echipa Vrei să fii milionar? îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să se înscrie la concurs în centrul comercial Plaza România", se arată într-un comunicat de presă al postulu Prima TV.

Cu cine se bate pentru audienţă emisiunea "Vrei să fii milionar?"

Prima TV a programat celebra emisiune de cultură generală "Vrei să fii milionar?" pe acelaşi interval orar cu două show-uri de divertisment de pe Antena 1.

Emisiunea prezentată de Virgil Ianţu va fi difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 20.30. Astfel, "Vrei să fii milionar" va intra în bătălia audienţelor cu două dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment ale postului Antena 1. Este vorba de emisiunea de divertisment "Te cunosc de undeva!", difuzată de Antena 1 sâmbăta în intervalul 20.30 - 23.45 şi talent-show-ul "România dansează", programat duminica tot de la ora 20.30.

Emisiunea România dansează s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai vizionate emisiuni de divertisment din 2013 de la Antena 1, după NextStar, care a fost liderul staţiei. Iar "Te cunosc de undeva" a fost a treia emisiune de divertisment de la Antena 1.

Potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro, România Dansează a avut o audienţă la nivel naţional de peste 1,5 milioane de telespectatori, în medie, pe ediţie. În timp ce emisiunea "Te cunosc de undeva" a fost urmărită de aproape 1,4 milioane de telespectatori din target-ul naţional.

Despre formatul Vrei să fii milionar?

Produs pentru prima dată în Marea Britanie în 1998, Vrei să fii milionar? este unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din întreaga lume. Vrei să fii milionar? este un format al 2waytraffic - divizia de distributie a Sony Pictures Television. La nivel mondial, emisiunea are o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucia Lucia
    Chiar ma bucur.Este o emisiune relaxanta,instructiva si moderata atat de frumos de domnul Iantu !
  • Liviu Liviu
    Știți și voi ca ciorba reîncălzită nu mai e buna, asa și cu emisiunea asta...
  • Andy83 Andy83
    Ai dreptate mai Jenescu Sergiu fan antenist, Antena 1 asa a ajuns sa se lupte cu Prima, kanal D, National, pentru ca in fata PRO TV nu are nici o sansa.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Degeaba incearca sa resusciteze aceasta productie. E prea tarziu, nu va face fata emisiunilor de la Antena 1.
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    androidul batran revine. oare nu ar fi dragut sa prezinte o astfel de emisiune cineva care chiar stie rapunsul la 50 la suta dintre intrebari?adica sa nu citeasca raspunsurile scrise de scenaristi...da, visez...
  • Mihai Mihai
    numai de idiotenia aia de "Trasnitii" nu mai scapam niciodata ?
  • alex alex
    Ba da , dar probabil v-a incepe de la 21:30
  • a a
    Nu va mai fi schimb de mame?:O
  • Maria Maria
    Emisiunea asta nu o produce tot huidu?
  • mile mile
    bun ca printre prostiile tv , exista o emisiune chiar pentru oameni normali,
  • geo geo
    parca vad ca va lua bataie in audiente. eu astept sa vad care va fi audienta noului show si a sitcomului de la Kanal D.

Trimite un comentariu

sus