Skip to main content

2 Aprilie. Guvernul vrea să facă plăţi în avans de până la 100% din fonduri publice pentru Radio Chişinău

 
mic-radio - debanat
mic-radio - debanat

Publicitate

Sursa: debanat.ro
Sursa: debanat.ro

RADIO CHIŞINĂU. Guvernul vrea să efectueze plăţi în avans de până la 100% din fonduri publice pentru finanţarea activităţii Radio Chişinău, precum şi pentru amenajarea spaţiilor de producţie şi emisie ale acestui post de radio, potrivit unui proiect de Ordonanţă de Urgenţă, aflat în dezbatere publică, scrie Mediafax.


"Proiectul de act normativ are scopul de a crea cadrul legal pentru efectuarea de plăţi în avans de până la 100% din fonduri publice pentru finanţarea activităţii postului Radio Chişinău, precum şi pentru amenajarea spaţiilor de producţie şi emisie ale acestui post de radio", se spune în comunicat.
Guvernul vrea să facă plăţi în avans de până la 100% din fonduri publice pentru Radio Chişinău


INCOMPATIBILITATE. Maria Pintilie, membru în Comitetul Director al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a fost găsită în incompatibilitate de ANI, întrucât este şi administrator al unei societăţi, şi cu fals în declaraţii, deoarece nu a menţionat această din urmă calitate în declaraţiile de interese, scrie Mediafax.
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul Mariei Pintilie, membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Radiodifuziune, întrucât, începând cu data de 1 martie 2012, exercită, simultan cu funcţia de membru al Comitetului Director, şi funcţia de administrator al SC INCON EXPERT SRL.
Membru în Comitetul director al SRR, găsit incompatibil şi cu fals în declaraţii de ANI


 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus