Skip to main content

AUDIENŢE. Câţi români au gustat emisiunile culinare Junior Chef şi MasterChef

 
AUDIENŢE. Câţi români au gustat emisiunile culinare Junior Chef şi MasterChef

masterchef ed 2_25

Publicitate

Cum s-au descurcat în această săptămână emisiunile culinare? Junior Chef, programul cu copii difuzat luni de Antena 1, a fost pe locul trei, după filmul de pe Pro TV şi serialul turcesc de pe Kanal D.

Marţi, cealaltă emisiune culinară a săptămânii, MasterChef, a fost pe prima poziţie în topul audienţelor, la mare distanţe de locurile doi şi trei.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele ediţiilor din această săptămână Junior Chef şi MasterChef:

Luni: Junior Chef se consumă pe locul trei

Junior Chef, emisiunea culinară în care concurenţi sunt copiii, a fost pe locul trei în clasamentele de audienţă, la nivelul întregii ţări şi la oraşe.

NAŢIONAL. Emisiunea cu Horia Vârlan şi Vizante a fost văzută de aproape 880.000 de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea o audienţă de două ori mai mare – 1,7 milioane, iar la Kanal D (cu serialul Feriha), se uitau aproape 1,3 milioane de români.

URBAN. La oraşe, Junior Chef a avut puţin peste jumătate de milion de telespectatori, faţă de 890.000 de Pro TV şi 650.000 la Kanal D.

COMERCIAL. Pe targetul comercial, Junior Chef a fost pe locul doi, cu 265.000 de persoane între 18 şi 49 de ani, faţă de 544.000 la Pro TV.

Audienţa posturilor TV luni, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii Junior Chef (20.30-22.40). Click pentru a mări:

Audiente Junior Chef 7 aprilie

Marţi: Audienţa a prins gustul Master Chef

Seara de marţi a fost a show-ului culinar MasterChef, de pe Pro TV. Postul a fost pe prima poziţie, urmat de Kanal D şi Antena 1.

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, MasterChef a fost urmărit, în medie pe minut, de 2,1 milioane de români. Pro TV a fost urmat de Kanal D, cu 1,2 milioane de persoane la serialul Feriha şi de Antena 1, cu 750.000 de telespectatori la filmul Furios şi iute.

URBAN. Show-ul culinar de pe Pro TV a fost văzut de peste 1,2 milioane de telespectatori din mediul urban, o audienţă dublă faţă de locul doi, Kanal D şi triplă în comparaţie cu Antena 1.

COMERCIAL. MasterChef a atras o medie de 780.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. Pe targetul comercial, Antena 1 avea, pe interval, 242.000 de persoane, aproape la fel ca postul turcesc Kanal D (241.000).

Audienţa posturilor TV marţi, 8 aprilie, pe intervalul emisiunii Master Chef (20.250-22.30). Click pentru a mări:

Audiente MasterChef 8 aprilie

Vezi audienţele MasterChef de săptămâna trecută, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    cred ca te inseli
    http://www.paginademedia.ro/2014/04/audiente-martie-pro-tv-si-kanal-d-cresteri-in-prime-time-national-tv-a-depasit-prima-tv-pe-acelasi-interval/
  • Alin Alin
    citind comentariul m-am gandit sa cautat clasamentul.
    cred ca te inseli.
    http://www.paginademedia.ro/2014/04/audiente-martie-pro-tv-si-kanal-d-cresteri-in-prime-time-national-tv-a-depasit-prima-tv-pe-acelasi-interval/
  • Alin Alin
    io nu prea mai ma uit la tv. mai mult la disney junior.
    ramasesem cu ideea ca pro e pe 1, a1 e pe 2 si pe urmatoarele Dumnezeu cu mil.a
  • Mirela28 Mirela28
    oauuuu da sa schimbat si grafica audientelor cat si clasamentul , hmm Antena3 nu mai e in top 5 bv Prima TV a uitai sunt fana Prima Tv
  • geo geo
    Antena 1 si-a pierdut locul 2, nu este o noutate...cineva facea o statistica, intr-o saptamina, postul Varanului a ocupat pe tronsonul de seara, a se citi 20 - 22.30 locul 3 in zilele de luni, marti, joi, vineri, simbata si duminica. Pozitia a 2-a este a Kanal D, de ceva vreme, daca nu stiai.
  • Alin Alin
    se poate spune ca locul 2 al Antenei 1 este in pericol din cauza KanalD?
  • vasile vasile
    postacii varanului
  • jix jix
    Dar cati NU au urmarit emisiunea de r___t... ?
  • geo geo
    se vede in audiente cit este de preferata...abonata pe locul trei în clasamentele de audiență, la nivelul întregii țări și la orașe.
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Romanii urmaresc foarte mult emisiunile culinare, iar Junior Chef este emisiunea preferata.
  • Iry Iry
    Prefer de 1000 de ori mai bine un show culinar decat filmul otoman sau filmele fumate si antice de la PROsTV.
  • Librarul Librarul
    masterchef este o emisiune buna, dar e deja invechit formatul. junior chef insa este o noutate. mi se pare mult mai bun show-ul de la antena

Trimite un comentariu

sus